В началото на май кралският наследник Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор навърши 1 годинка и феновете му получиха първите новини за него от месеци насам. Във видео мама Меган представи любимото занимание на малчугана – да чете детски книжки. Любознателността на Арчи му е донесла и първите изговорени думички, съобщава източник пред списание „ЮЕсУийкли“.

На една годинка и един месец Арчи може да изговаря четири думички. Той първо е произнесъл най-важните за едно дете думи „мама“ и „татко“, следвани от „книга“ и „куче“ (на англ. „mama”, “dada”, “book” и „dog”).

"Мама“ и „татко“ са първите думи на много деца, така че не се учудваме какво първо е казал най-малкият правнук на английската кралица. „Книга“ пък очевидно изразява любимата му интелектуална дейност, а „куче“ идва от любовта на майка му към косматите домашни любимци. Семейство Съсекски има две кучета, които живеят с тях – един бийгъл и един черен лабрадор. Според източника те са неговите най-добри приятели - „мили са с него и го карат да се смее“.

Припомнете си кои бяха първите думи на неговия първи братовчед и най-малкото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям: