Носителката на „Оскар“ Ан Хатауей разкри, че никой от близките ѝ не използва това име, за да се обръща към нея. Тя каза това в отговор на въпроса на водещия Джими Фалън, който взе от нея онлайн интервю и я попита как да се обръща към нея.

Снимка: Getty Images

Познавам те отдавна и съм чувал хората да те наричат Ани, все едно сте много близки. Как да те наричам аз“, попита водещият.

Наричай ме Ани“, отвърна актрисата, която наскоро гледахме във филма „Вещиците“ по романа на Роалд Дал. „Всички, всички, наричайте ме Ани, моля ви.

Снимка: Getty Images

Актрисата разказа, че близките ѝ винаги използват това име и никой не я нарича Ан. В медийното пространство обаче е известна като „Ан“ и това си е по нейна вина:

Когато бях на 14 години участвах в една реклама. Като си правих членската карта за Гилдията на екранните актьори ме попитаха как искам да ми е името и аз казах, че ще използвам собственото си име – Ан Хатауей.

Тя не съжалява за избора, който е направила, но има нещо, за което не е помислила:

Това изглежда беше правилният избор, но не ми беше хрумнало, че всички ще ме наричат „Ан“ до края на живота ми.

Има само един човек сред най-близките ѝ хора, който понякога използва официалното име на актрисата и то никога заради нещо хубаво:

Единственият човек, който понякога ме нарича Ан е майка ми и то само когато ми е много ядосана. Ама наистина много ядосана. И всеки път, когато съм, на публично място и някой извика, името ми имам чувството, че ще ми се накара.

Снимка: Getty Images

Дори колегите ѝ не се обръщат към нея с Ан, когато снимат филм:

Когато съм на снимачната площадка на никого не му е комфортно да ме нарича Ан. Просто не ми отива, аз съм си Ани. Казват ми Мис Х. или Хат. Така че ми казвайте както искате, само не Ан.