През ноември се навършват 12 месеца, откакто Ан Хатауей стана майка за втори път, но до тази седмица все още не знаехме името на второто ѝ дете. Е, вече няма мистерия – актрисата разкри, че синът ѝ се казва Джак.

Новата информация стана известна по време на интервю за предаването „На живо с Кели и Раян“:

 

 

Водещата напомни на Хатауей, че при предишното ѝ гостуване все още е била бременна с Джак, а актрисата допълни, че е била бременна и докато се е снимала във филма „Вещиците“ по детския роман на Роалд Дал.

„Сега съм майка на 11-месечно красиво момченце, но бях бременна, докато снимахме вещиците, така че до голяма степен той също участва във филма.“

Снимка: Getty Images

По време на работата по филма, носителката на „Оскар“ за ролята си в „Клетниците“ все още не е искала да съобщава за бременността си. Това се е оказало проблем, защото голямата дизайнерка на костюми Джоана Джонстън е искала Хатауей да е облечена в много впита рокля, която да подчертава тънката ѝ талия.

 

 

„Казах, че не искам такава дреха и тя ме попита защо. Трябваше много бързо да измисля някакво оправдание и заявих, че ще ми е тясна и ще ми пречи да се движа.“

Актрисата разкри пред света, че е бременна едва през лятото на 2019 г., когато вече не можеше да го крие.

Снимка: Getty Images

По време на пандемията от COVID-19, когато всички актьори останаха без работа, Ан Хатауей се срещна с Хю Джакман, с когото заедно работиха по филма „Клетниците“. Актрисата също така си припомни култовата си роля във филма „Дневниците на принцесата“, с който се превърна в звезда още съвсем млада.