Амбър Хърд подготвя книга, в която ще разкаже цялата истина за живота си с Джони Деп, когото обвинява в насилие и тормоз. Това съобщават от списание „ОК“, като се позовават на източник, близък до актрисата. Книгата обаче може да е огромен риск, след като Амбър Хърд загуби едно дело за клевета.

Според източника Амбър не се притеснява, защото няма какво повече да губи, след като беше осъдена да плати на Джони Деп над 8 млн. долара.

Снимка: Getty Images

„Амбър счита кариерата си в Холивуд за приключена“, казва той. „Тя вече разговаря с потенциални издатели и е много развълнувана. На този етап тя няма какво да губи и иска да разкаже всичко.“

Ако такава книга излезе, Джони Деп и адвокатите му ще я прочетат много внимателно и не е изключено да се срещнат с Амбър Хърд отново в съда.

Снимка: Getty Images

Джони Деп и Амбър Хърд бяха женени за кратко и бракът им приключи след като актрисата извади ограничителна заповед срещу Джони през 2016 г. Година по-късно разводът им беше финализиран, а Амбър Хърд получи 7 млн. долара от Деп.

Снимка: Getty Images

Тя обаче не остави нещата така и през 2018 г. публикува статия, в която се представи като жертва на домашно насилие. Въпреки че не спомена името на бившия си съпруг директно, Джони Деп заведе дело за клевета срещу нея през 2022 г. и го спечели.

Още за Джони Деп и Амбър Хърд: