Испанският вестник „Ел Мундо“ разкри, че Амбър Хърд живее в имение на остров край испанското крайбрежие, предава БГНЕС.

Въпреки твърденията за бедност и подаването на молба за банкрут това лято, Амбър Хърд изглежда живее в имение за близо 3 млн. долара, което е наела в малко селце на остров Майорка. Невероятно е, че тя е останала почти неразпозната от повечето жители на градчето, а тези, които я познават, не изглеждат заинтересовани да я притесняват, според съобщенията. Тя живеела в имението с малката си дъщеря, пазарувала зеленчуци на местния пазар и се държала приятелски с всички.

По-странното е, че Хърд живеела в Испания под тайна самоличност - Марта Джейн Канари. Местен собственик на магазин дори казал на репортер, че тя говори испански "с мексикански акцент", което може да се дължи на няколко фактора.

Зет ѝ е латиноамериканец, тя е от Тексас (испанският е почти задължителен, за да си поръчаш хубава храна) и участва в "Мачете" с Дани Трехо, който би могъл да я научи да говори правилно езика. Така или иначе, тя живеела на острова в продължение на месеци, без да бъде открита от американските медии, което си е същински подвиг.

Снимка: Getty Images

Сегашният живот на Хърд е далеч от този, който имаше преди съдебния процес с Джони Деп, в резултат на който на бившия ѝ съпруг бяха присъдени над 10 млн. долара обезщетение.

Не само че личната ѝ репутация бе накърнена, но и кариерата ѝ до голяма степен бе провалена, а точно тази седмица се появиха съобщения, че тя не е била на снимачната площадка за повторните снимки на филма "Аквамен и изгубеното кралство", в който играе Мера. Това доведе до нови спекулации, че ролята на Амбър Хърд може наистина да бъде изцяло изрязана от филма, за да се избегне негативната публичност.

Докато обжалва съдебната присъда, Амбър Хърд се опитва да спаси кариерата си. Освен по "Аквамен 2", Хърд завърши и работата си по италиански трилър, наречен "В огъня" - независим бюджетен филм, в който играе доктор, лекуващ дете, което може да е обладано от дявола. Тя също така отхвърли многомилионно предложение за участие в еротичен филм.

На Амбър Хърд обаче може да ѝ се наложи да се върне в Америка по-скоро, отколкото би искала. Тя е съдена от застрахователната си компания, която не иска да изплати решението срещу нея в размер на милион долара.