Напълно е възможно да сте почитатели на някои от тях, а дори да не подозирате, че освен страхотни на екрана, те са изключително добри певци. Също толкова вероятно е и да сте чували как пеят и да сте наясно с всичките им дарби, но при всички случаи - ето няколко талантливи актьори и актриси, които пред микрофона се справят не по-лошо, отколкото пред камерата.

1. Робърт Дауни Джуниър

Той е известен като комедиен актьор, с ролята си на плейбой-гений (Железният човек) и с поведение, което казва просто и ясно "Не ми пука!", но знаете ли, че има страхотен глас? Уверете се сами:

 


  2. Скарлет Йохансон

 

Това е корицата на албума на Скарлет Йохансон от 2008г. - Anywhere I Lay My Head

Освен с ролите си в голяма част от филмите на Уди Алън, Скарлет Йохансон е и супергероиня заедно с Железният човек. Според някои секссимвол, според други - обикновена, тя със сигурност не е от жените, които остават незабелязани. На всичкото отгоре може и да пее и има един самостоятелен албум, както и един съвмстен с Пийт Йорн. Ето:

 

 

 

3.  Дженсън Екълс

Почитателите на "Свръхестествено" знаят много добре кой е героят му - Дийн, братът, по който припадат по-голямата част от дамите, които харесват сериала. Но знаете ли, че извън сериала този мачо може и да пее?

 

 

5. Райън Гослинг

Райън Гослинг е от актьорите, които е почти невъзможно да не харесваш - винаги подбира внимателно ролите си и избира филми, които си струва да гледаш. Както и него. На всичкото отгоре е доста талантлив, а едно от уменията му включва и пеенето.

 
Клуни и неговата маска без Оскар


Оглупели от любов


На кино: Drive: Живот на скорост
 

 

 

6. Робърт Патинсън

Добре, хората, които са фенове на Патинсън, са наясно, че той може да пее - той има сериозен опит в музикалния бранш. Някои от неговите парчета са включени и в сагата "Здрач". Защо - ето причината: