Индийската актриса Фрида Пинто, която е най-известна с ролята си в хита „Беднякът милионер“ и „Възходът на планетата на маймуните“ разкри, че се е омъжила и то преди една година. Двамата с мъжа ѝ Кори Тран не са искали да пазят брака в тайна и са казвали на всеки, който попита, но не са държали да го разгласят в социалните мрежи.

“Да, да, истина е. Преди една година се омъжих за този прекрасен мъж“, написа актрисата в Инстаграм и сподели снимки от щастливия ден. „Не, не сме го пазили в тайна. Просто се наслаждавахме на живота и бяхме щастливи да кажем на всеки, който попита.“

Новината стана публична едва тази седмица, след като водещата Кели Кларксън попита Фрида няма ли вече да се омъжва за Кори Тран. Тогава актрисата изненадващо съобщи, че това вече се е случило.

Тъй като сватбата се е състояла по време на пандемията от COVID, не е имало голяма церемония с много гости. Двамата са сключили брак пред съвсем малко хора на паркинг.

„Вярвам, че спонтанността трябва да се балансира с точното количество планиране“, написа Фрида.

Фрида и Кори са заедно от 2017 г. и през 2019 г. обявиха, че са сгодени, а през лятото на тази година стана ясно, че чакат и дете.

Бебето трябва да се роди всеки момент.