Мерил Стрийп, която преди няколко години се раздели със съпруга си - скулптора Дон Гъмър, беше заподозряна в любовна връзка с колегата си от сериала „Убийства в същата сграда“ Мартин Шорт. Двойката беше забелязана заедно на наградите "Златен глобус".

Твърди се, че отношенията на актьорите са започнали на снимачната площадка на третия сезон на детективската история, където в сюжета те са играли любовници. На наградите „Златен глобус“ Мерил и Мартин седяха на една маса един до друг и в компанията на Селена Гомес, която играе колежката от сериала.

Снимка: Getty Images

Същата вечер Селена разговаряше с най-добрата си приятелката си Тейлър Суифт и после написа: „Казах на Тейлър за двама мои приятели, които започнаха да излизат. Не че това засяга някого.“

Някои потребители предположиха, че е напълно възможно Гомес да е говорила за новия любовен роман между Мерил Стрийп и Мартин Шорт.

73-годишният актьор коментира слуховете за връзка с Мерил Стрийп, като каза, че те са „просто много добри приятели“, съобщава TMZ. Но феновете смятат, че звездите просто не искат да афишират връзката си.

Миналата есен стана известно, че 74-годишната Мерил Стрийп се е разделила със съпруга си Дон Гъмър през 2017 г., пише още БГНЕС. Бракът на актрисата и скулптора продължи почти 40 години. Двойката има четири деца и петима внуци.

Снимка: Getty Images

Мартин Шорт беше женен за канадската певица Нанси Долман в продължение на 30 години, която почина от рак през 2010 г. Двойката има три деца в брака си.