Така де, връзките им вече са на по няколко години и нямаме търпение да видим дамите в красиви булчински рокли, а секси мъжете в смокинги!

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След Бранджелина (които вече са женени), Джен и Джъстин са втората холивудска двойка, която всички чакат да видят минаваща под венчило. Особено след като двамата се сгодиха през август 2012-та, таблоидите не спряха да пишат и спекулират за евентуалната дата на сватбата им, или пък че са се разделили окончателно. Притеснението на Анистън не идвало от това, че все още не са се оженили с Джъстин, а от това, че двамата не могат да планират обикновено парти в дома им, без приятелите им да си помислят, че това всъщност е тяхната тайна сватба, споделя самата актриса пред водещата Елън ди Дженерис.

 

Мила Кунис и Аштън Къчър

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Двамата мегаизвестни актьори са заедно от април 2012 година, съвсем скоро им се роди и прекрасна дъщеричка на име Уайът, а спекулациите около годежа им и евентуалната сватбва между двамата, не спират. Но едно е сигурно – ако сватба има, то никой няма да разбере. Причината? Преди време Мила Кунис беше заявила в интервю: „Моята теория за сватбите е: Не Канете никого, направете го тайно.”

 

Джони Деп и Амбър Хърд

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

От април 2014 двамата са сгодени, при това любовта на сексапилния Джони Деп беше потвърдена с огромен диамантен пръстен. И защото той бил прекалено голям за Амбър, той самият го надяна. Преди време актьорът коментира, че евентуалната сватба между двамата актьори щяла да бъде на Бахамите, където той притежава собствен остров. Ами, време им е!

 

Хейдън Пенетиър и Владимир Кличко

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През май миналата година Хейдън се появи на корицата на списание Brides, точно след годежа си с боксьора Владимир Кличко, което породи хиляди слухове за предстоящо щастливо събитие. Красивата им дъщеричка Кая, която се появи на бял свят преди малко повече от месец, е още един повод за ускоряване на евентуална сватба.

 

Кристина Агилера и Мат Рътлър

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Двамата са заедно от почти три години. На миналия 14 февруари Мат предложи на Агилера, след това се появи и дъщеря им Самър Рейн... Така че смятаме, че е напълно в реда на нещата да очакваме сватба съвсем скоро... А защо не на 14 февруари 2015, една година след годежа им?

 

Кортни Кокс и Джони Макдейд

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Фронтменът на Snow Patrol Джони Макдейд предложи на Кортни през миналата година по най-милия начин – първо с малък диамантен пръстен за дъщеря й Коко, след което с голям за нейната майка. Двамата обявиха годежа си в Туитър през юни месец миналата година. През октомври плъзнаха слухове, че двамата ще се венчаят в замък в Ирландия, след което и че вече са се оженили тайно, защото Джони носел сватбена халка. Явно всичко предстои и всички се надяваме да е през тази година!

 

Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Връзката им наистина продължи достатъчно дълго, за да си мислим, че разликата във възрастта им ще е причината да се разделят. През октомври месец 2014 година се появиха слухове, че Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози (който е полубрат на френския президент Никола Саркози) са се оженили тайно, защото бяха засечени да носят еднакви златни халки. Но двамата така и не потвърдиха за това. Е, остава да се надяваме, че ще видим Мери-Кейт в красива булчинска рокля през тази година, а сватбата – естествено решена по френски.