Оказва се, че бракът сред звездите е нещо, което днес е тук, а утре го няма. Доказателството за това са цели 7 брака, чиито срок на годност изтече прекалено бързо – за по-малко от месец. Вижте кои известни хора от световния шоубизнес осъзнаха, че любовта трае едва няколко седмици.

Шиниъд О‘Конър и Бари Херидж – 16 дни

Снимка: Getty Images


На 8 декември 2011 година ирландската изпълнителка Шиниъд О‘Конър се врича във вечна вярност на Бар Херидж, неподозирайки, че тя съвсем няма да е вечна, а още по-малко, че ще приключи след броени дни. На Бъдни вечер тя загърбва брака си, изтъквайки като причина натиска, който „определени хора в живота“ на съпруга й започнали да упражняват 3 часа след сватбата с цел двамата да не са заедно.


Марио Лопес и Али Ландри – 14 дни

Снимка: Getty Images


По-популярните в САЩ актьори Марио и Али са доказателство, че една дълга връзка невинаги трябва да завършва с брак. След 6-години заедно двамата решават да се оженят. Годината е 2004. Две седмици след сключването на брак Али подава документи за развод. Причината била, че Марио изневерил на бъдещата си съпруга в нощта преди сватбата – на ергенското парти.

Памела Андерсън и Джон Питърс – 12 дни

Снимка: Getty Images


На 20 януари 2020 година 52-годишната актриса от „Спасители на плажа“ Памела Андерсън се омъжи тайно за филмовия продуцент Джон Питърс, с когото са имали връзка за първи път преди 30 години. И за двамата това бе пети брак, но той продължи само 12 дни. „С Джон ще поживеем отделно, за да преценим по-добре какво искаме от живота и от тази връзка. Затова отлагаме легализирането на брачния си сертификат“, това заяви актрисата и модел по повод раздялата с Джон Питърс.

Шер и Грег Олман – 9 дни

Снимка: Getty Images


Три дни, след като първият й брак приключва, певицата Шер се впуска в нова връзка, която озаконява – с рокаджията Грег Олман. Само девет дни след това тя подава молба за развод заради пристрастеността на съпруга си към алкохола и хероина. Официалната документация по финализиране на брака е оформена 3 години по-късно, а междувременно Шер ражда син на Грег – Илайджа Блу.


Кармен Електра и Денис Родман – 9 дни

Снимка: Getty Images


Двамата бяха семейство в продължение 9 дни през далечната 1998 година. Актрисата от „Спасители на плажа“ по-късно споделя, че бракът им е бил обречен още от самото начало, тъй като тогава е била в период на саморазрушение, породен от скорошната смърт на майка й.

Никълъс Кейдж и Ерика Койке – 4 дни

Снимка: Getty Images

В края на март 2019 година Никълъс Кейдж подава молба за развод само 4 дни, след като той е сключен в Лас Вегас. Неговата половинка е Ерика Койке, която е гримьорка. По неофициална информация причината за разтрогването на брака е, че Кейдж бил пиян в момента на сключването и обвинил приятелката си, че иска да му вземе парите.

Бритни Спиърс и Джейсън Алън Александър – 55 часа

Снимка: Getty Images


Бракът им продължи само 55 часа. Те се врекоха след бурна нощ в Лас Вегас. Не много след това бракът им беше анулиран, което би трябвало да значи, че никога не се е случвал. Следващата сериозна връзка на Бритни с танцьора Кевин Федърлайн също не продължи много дълго – само две години, но пък от нея се родиха двете деца на певицата.


И един бонус – брак, който продължава малко повече от месец. През март 1994 година 19-годишната тогава Дрю Баримор се омъжва за 31-годишният собственик на бар Джеръми Томас, когото познава едва от 6 седмици. След 38 дни Дрю подава молба за разтрогване.