Виктор Стоянов от "Ергенът" празнува днес рожден ден.

Мъжът, за когото в момента говори цяла България, навърши 32 години. Поводът ни провокира да съберем на едно място положителните му качества, които ни впечатлиха. Но, като истински жени, да не забравим да отбележим и нещо, което ни притесни. 

1. Зодия Овен е

Виктор е роден на 15 април и по този повод искаме да му пожелаем ден, година и живот, изпълнени с топли емоции и студени бири, фина женска нежност и твърди мъжки мускули! 
Овните са целеустремени, коректни, креативни и амбициозни. Един Овен никога няма да закъснее за среща. Страстта на Овена е пословична, което значи, че животът с Виктор никога няма да е скучен. 

2. "Много мило"

Не знаем дали Виктор ще открие любовта на живота си в риалитито, но в едно сме сигурни - фразата му "Много мило" ще продължи да се използва като отговор във всеки не/подходящ момент.

3. Ако нямаш ренде....

По време на романтичното риалити Виктор показа голяма част от страстите си - той кара мотор, летя с парапланер и се гмурка. Показа обаче и много повече - най-вече плочки на корема и здрави бицепси. Да не се лъжем, на всяка дама би й било приятно да е в компанията на мъж, който изглежда добре, може да я защити, ако няма ренде наблизо, просто ще настърже морковите върху стегнатия си корем.  

4. Зъбите му са бели и е фотогеничен

"Зъбките ти са толкова бели!" - възкликна Венета на една от срещите им в градината и няма как да не се съгласим с нея. Малко по-късно и Виктория му призна, че харесва усмивката му и дори счита, че е по-хубава от нейната.  

Виктор е фотогеничен и ще изглежда добре на снимки, независимо каква е ролята му. И може би дори бъдеща тъжа не би го притеснила толкова, колкото Гери във фотосерията "Адам и Ева". 

5. Накара 20 жени да се борят за него

Това поставяме на последно място от женска солидарност, но отчитаме като положително качество на общо основание. Понякога е трудно да накараш един човек да те хареса, а Виктор успя да направи това с 20. Някои от момичетата откровено признаха, че са се влюбили в него. За други той беше галантния джентълмен. 


ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДАНИЯ!??!

Защо тогава Виктор е ерген?

Задаваме си този въпрос и той ни кара скептично да повдигаме (добре оформени и без микроблейдинг) вежди! Има нещо съмнително? 

Каква е причината мъж с такава външност, усмивка, интереси и познания да търси любовта на екзотично място, вместо любовта сама да чука на вратата и да му носи топли френски кроасани? 

Оставяме това като храна за размисъл. И ви припомняме колко трае истинската любов според Виктор в един блиц сблъсък с Йоана Йокко