Рики Мартин може и да е кралят на латиноамериканската поп музика, но когато попадне на придирчива публика няма шанс. И за негово „нещастие“ един от най-големите му критици живее под покрива му – 2-годишната му дъщеря Лусия.

Певецът и преди е споделял, че малката е големият шеф в дома, който дели с тримата си братя и двамата си бащи. Сега отново го повтори пред водещата Елън Дедженеръс.

„Тя управлява къщата“, каза той. „Oбича песничките на детския канал „Cocomelon“ и преди няколко дни започнах да пея заедно с нея, а тя започна да вика „Не, тате, не, не“. Аз ѝ казах, че искам да пея с нея, но тя продължи да повтаря „не, не“.

Лусия се роди през декември 2018 г. Тя е третото дете на най-популярната гей двойка в Латинска Америка – певецът Рики Мартин и съпругът му Джван Йосеф, който е художник. Двамата имат още 3 деца, родени от сурогатна майка, а преди време Рики Мартин заяви, че това не е краят.

Най-големите деца на певеца са близнаците Матео и Валентино, които се родиха през 2008 г., когато певецът все още не беше потвърдил, че е гей и имаше връзка с мексиканската водеща Ребека де Алба. Момчетата също са износени от сурогатна майка, но подробностите остават тайна.

През 2016 г. Рики Мартин започна да излиза с Джван Йосеф – сирийско-шведски художник с кюрдски и арменски произход. Двамата сключиха брак през 2017 г. и станаха родители на още две деца през 2018 и 2019 г., като децата отново са от сурогатна майка и отново подробностите не са публично достъпни.

Засега обаче Лусия се очертава като най-темпераментна.

„Имам едно малко момиченце, което има двама татковци и трима братя… и го знае“, каза още певецът. „Знае го. Още не може а щрака с пръсти, но скоро ще започне.“