49-годишният певец Рики Мартин боядиса брадата си в бяло и призна в социалните мрежи, че го е направил от скука. Музикантът публикува снимка на половината си лице, направена на брега на океана. Новият облик на звездата предизвика полярни реакции – някои го одобряват, а други не.

Любопитна е реакцията на един от последователите на певеца в "Туитър", който публикува като коментар клип на белобрадия Азис.

Снимка: Instagram/@ricky_martin

Пандемията отложи турнето на Рики Мартин (съвместно с Енрике Иглесиас), както и излизането на новия му албум Movimiento.

В момента роденият в Пуерто Рико музикант и съпругът му отглеждат четири деца и дори мислят за пето.

Близнаците на Рики Мартин се родиха през 2008 г., когато певецът все още не беше потвърдил, че е гей и имаше връзка с мексиканската водеща Ребека де Алба. Момчетата са износени от сурогатна майка.

През 2010 г. Мартин призна, че е хомосексуалист и се превърна в символ на цялата латиноамериканска гей общност. През 2017 г. той се ожени за Джван Йосеф – сирийско-шведски художник с кюрдски и арменски произход. През 2018 и 2019 г. те станаха родители на още две деца, които също са от сурогатна майка.