Фантазия
Какво нещо е въображението! Патрик Роже пречупва (пре)установените кодове осъществявайки яйца-кокошчици с интересни визии, вдъхновени от космоса или фермерството.
Дизайнерската гледна точка
Младият френски сладкар Кен Тома, който работи за хотелската верига Westin, създаде шоколадови аранжировки, вдъхновени от четирите сезона.
Ко-ко-ри-ко
Великден е! Празнувайте и се радвайте в този ден с шоколадови лакомства и добро настроение. Сладкарските изделия на Favarger будят у нас радост и ведрина.
Модно великденско яйце
Оригинално и същевременно изкушаващо великденското шоколадово изделие на сладкарите от La mère de famille е много сполучливо.
Дилема
Кой е любимият ви шоколадов вкус? Пралин? Черен? А може би бял? Сладкарите от L'Eclair de genie са помислили за всички, осъществявайки автентични кутии с шоколадови яйца, специално за Великден 2015г.
Бижу
“Скъпоценното” великденско яйце на Hugo&Victor е истинско бижу.
Вдъхновение от Русия
Белгийският сладкар Пиер Марколини, реинтерпретира великденския заек с голямо чувство за хумор и естетика. С него шоколадовото зайче не е това, което беше.
Флорална композиция
Със своята разцъфнала украса великденското яйце на Café Pouchkine e единствена по рода си.
Пролетно настроение
Пъстро, великденското яйце на сладкарите от Atelier du Chololat е радост за очите.
Прецизност
Шоколадовото яйце на Кристоф Русел е впечатляващо от гледна точка на техника и визия. Това сладкарско изделие е истинско архитектурно творение.
Изненада
Ален Дюдас ни смайва със своето шоколадово творение, което след като разчупим разкриваме неговата обогатена сърцевина с няколко слояшоколад и пълнеж.