Свикнали сме да виждаме актрисата Анджелина Джоли с изумителни рокли, червено червило и клепачи, предимно в тъмен опушен грим. И само най-близките й знаят как изглежда тя без грим в дома си. Сега обаче можем да я видим всички, защото 11-годишният син на звездата - Нокс, я снима. На кадрите Анджелина позира седнала на стълбите с широка, удобна рокля и свободно пуснати коси. Снимките са направени за британското списание Harper's Bazaar.

В интервю за изданието Джоли разказва за това какво е правила във времето на самоизолация. През карантината актрисата е останала в дома си, заедно с децата и домашните любимци. В семейството има кучета, котки, змия, гущер, а неотдавна Анджелина купува и два заека. Децата на Анджелина определено харесват животните и се грижат за тях.

Скоро семейството отбеляза 14-ия рожден ден на Шайло. Заради нея Анджелина и Брат заровиха томахавките на войната и заедно й организираха парти изненада. Отбелязали са празника в дома на актьора. На празничната вечеря са се събрали всички деца - Шайло, 11-годишните близнаци Нокс и Вивиен, 15-годишната Захра, 16-годишния Пакс и дори 18-годишния Мадокс, който няколко години след развода не общуваше с баща си. 

В дома на Пит има пещ за пица и той приготвил любимия вид на рожденичката. Тъй като Шайло се увлича по фотографията, от него е получила винтидж камеру Polaroid, както и домашен курс за китара с преподавател от Лос Анджелис. От 2019 Шайло е на хормонална терапия, защото искада бъде момче и да се казва Джон. Анджелина винаги е подкрепяла децата си и в интервю за Vanity Fair заявява, че този факт не притеснява нито нея, нито бившия й съпруг.През 2020 г. децата на Джоли и Пит ще започнат да посещават училище. В продължение на 14 години те разчитаха на домашно обучение, най-вече заради постоянните пътувания на родителите.Заедно с актьорите, навсякъде по света с тях пътували и учители на децата. След развода, Джоли и Пит взимат участие в по-малко продукции, затова решили да опитат традиционния модел на обучение.