Анджелина Джоли сподели в есе, публикувано в списание Time по случай 8 март, че наскоро двете й дъщери са имали здравословни проблеми, довели до операции.

44-годишната актриса пише: „Прекарах последните два месеца по болници заедно с най-голямата ми дъщеря, а преди няколко дни сестра й претърпя операция на тазобедрената става“.

Най-голямата дъщеря на Джоли е 15-годишната Захара, а от снимки в медиите става ясно, че другото дете, за което говори актрисата, е 13-годишната Шайло, а не 11-годишната Вивиан.

Брад Пит и Анджелина Джоли имат общо шест деца – три биологични и три осиновени. Те се разделиха след 2-годишен брак и общо 12 години заедно.

В есето си Джоли описва с много любов как трите й дъщери са се грижели една за друга в трудните моменти. Тя благодари и за помощта на трите й момчета – Мадокс (18 г.), Пакс (16) и Нокс (11).

В есето си за 8 март актрисата призовава читателите да ценят момичетата, тяхната мекота и инстинкта им да помагат на другите.

„Грижете се за момичетата. Колко по-здрави и силни растат, толкова по-добре ще се грижат за семействата си след това“ – завършва Джоли текста си за списание Time.