Много двойки, дори и не толкова известни, смятат, че официализирането на връзката пред властите дори може да повлияе негативно на отношенията между двама души. Не знаем дали това е причината двойките от нашия списък да не си казват заветното Да, но факт е, че те не са предприели тази стъпка, дори и след появата на децата.


Шакира и Жерар Пике

Снимка: Getty Images

Певицата и футболистът се срещат по време на снимките на официалната песен на Световното първенство по футбол през 2010 година. Тя я изпълнява, а той участва в клипа. Искрата припламва и вече 10 години двамата доказват, че са една сплотена и обичаща се двойка. Шакира и Пике имат двама сина – Милан и Саша. Дори и след тях известната двойка не е споменавала да иска официално да озакони връзката си.

 

 


Ева Мендес и Райън Гослинг

Снимка: Getty Images

Двамата актьори са заедно от 2011 година, когато участват във филма „The Place Beyond the Pines”. Имат две дъщери - Есмералда и Амада, които грижливо са пазени от своите известни родители от интереса на медиите и феновете. След 9 години заедно и две деца все още не е известно Райън и Ева да са говорили публично за брак.

 

 

Енрике Иглесиас и Анна Курникова

Снимка: Getty Images

Руската тенисистка Анна Курникова и испанският певец Енрике Иглесиас също се срещат по време на снимките на видеоклип на секссимвола - „Escape”. От този момент до днес връзката им се доказва като здрава и неразрушима. През 2017 година им се раждат близнаци – момче и момиче, а само преди месеци се появи и бебе номер 3. Двамата нямат брак.

 

 

Даян Крюгер и Норман Рийдъс

Снимка: Getty Images

Актьорите успяват да скрият връзката си от медиите в продължение на цели 2 години, след като през 2015 година играят заедно във филма „Sky”. Двамата нямат никакво намерение да си казват официално Да пред властите, макар че през 2018 година се сдобиха с първото си дете.

 

 

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли

Снимка: Getty Images

Актьорът и моделът се срещат цели 6 години, преди да обявят годежа си през 2016 година. Но годеж невинаги означава и последваща сватба. Двамата дори имат син, който се роди през юни 2017 година, но по нищо не личи те да са заявили желание да променят статуса си от сгодени на женени.

 

 

Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис

Снимка: Getty Images

Още една актьорска двойка, която не държи на брачните халки по никакъв начин. Двамата са заедно от 2011 година и обявяват годежа си две години по-късно. Той обаче никога не прераства в сватба. Двамата дори вече имат две деца – син, роден през 2014-а и дъщеря, която е на 4 години.

 

 

Голди Хоун и Кърт Ръсел

Снимка: Getty Images

Двамата са една от най-достолепните холивудски двойки, които не са женени. Заедно се от 1984 година, когато вземат участие във филма „Swing Shift”. Имат общо 4 деца, като само 1 от тях е тяхно общо, а другите 3 са от предишни връзки с други партньори. Очевидно Голди и Кърт са открили златната среда, без да трябва да се обръзват пред закона.

 

 


Кирстен Дънст и Джеси Племънс

Снимка: Getty Images

След като вземат участие във филм, в който играят женена двойка, Кирстен и Джеси решават да стана двойка и в реалния живот. През 2018 година им се ражда син Енис Хауърд Племънс. Носят се слухове, че двойката тайно се е сгодила и е сключила брак, но те никога не биват потвърдени официално от двамата.

Наталия Водянова и Антоан Арно

Снимка: Getty Images

Руският модел Наталия Водянова и синът на третия по богатство човек на планетата Антоан Арно са заедно от 2011 година и имат двама сина – Максим и Роман. Наталия има още 3 деца от предишна връзка. Двамата се сгодиха навръх Нова година, но до момента не са споменавали нищо за сватба.

 

 

Джони Деп и Ванеса Паради

Снимка: Getty Images

И към една двойка, която вече не е заедно, но двамата бяха прекалено дълго един до друг, без да сключат официален брак. Джони и Ванеса са заедно цели 14 години и имат две деца, преди да обявят края на връзката си през 2012 година.