За руския супермодел Наталия Водянова посрещането на новата година е било изключително вълнуващо събитие и по още една причина – нейният дългогодишен приятел й е предложи брак. Новината бе съобщена лично от нея в профила й в Инстаграм. На снимката се вижда и бижуто, което блести с ослепително огромен диамант в капковидна форма.

По-любопитно е да отбележим, че бъдещият съпруг на Наталия съвсем не е случаен, както впрочем и първият й, с който се разделиха през 2011 г. Той се казва Антоан Арно, на 42 е и е изпълнителен директор на дъщерната марка за мъжко облекло LVMH Berluti и председател на италианската компания Loro Piana.

Снимка: profimedia.bg

Неговият баща Бернар Арно ръководи най-големият в света конгломерат за луксозни стоки LVMH Moet Hennessy. Състоянието му се оценява на 84 милиарда британски лири и е третият най-богат човек в света след Джеф Безос и Бил Гейтс.

Всъщност годежът е логично продължение на дългогодишната връзка между рускинята и французина, които вече имат две деца – Максим на 5 и Роман на 3 години. До 2011 година тя е омъжена за британския аристократ Джъстин Портман - брак продължил 10 години. От него Водянова има още три деца на възраст между 13 и 18 години.

Снимка: profimedia.bg

И макар Наталия днес да притежава всичко, за което си мечтае една жена на 37, тя израства в беден квартал на руския град Нижни Новгород. Като малка е принудена да работи на щанд за плодове и зеленчуци, за да помага на семейството. Когато е само на 15, подписва договор с модна агенция. От неизвестна никому девойка тя се превръща в събитие на модния подиум и дори започва да носи прякора Супернова.

Снимка: profimedia.bg

Сватбата на Водянова и Арно е една от най-шикозните светски сватби, които се очаква да се случат през 2020 година.