Продължаваме да се интересуваме от това къде предпочитат да си почиват богатите и известните - тема, която е част от една по-голяма - нашия Летен гид. След като Риана и приятелят й Хасан Джамил ни направиха съпричастни към своята ваканция в крайбрежния град Нерано в Италия, ви представяме още една звездна двойка, която е избрала Ботуша за своя лятна дестинация. Моделът Роузи Хънтингтън-Уайтли и актьорът Джейсън Стейтъм са се насочили в същата част на Италия – на остров Капри, който се намира много близо до Нерано – само на 40 минути с кораб.

Капри е остров в Тиренско море. Дълъг е 6 км, широк - 2,5 км и е заобиколен от изумруденозелени води. Площта му е 10,4 км². Той е известен с посещението на знаменитости от почти всички сфери на шоубизнеса и изкуството – от художници до кралски особи и спортисти. И макар да е предпочитана дестинация за известните, той не се слави с претенциозни хотели и скъпи удоволствия.

А ето и какво правиха Роузи и Джейсън по време на почивката си там – разбира се, ставаме преки свидетели, благодарение на папараците, които никога не спят. Двамата се разходиха с яхта в Тиренско море, а на някои от снимките се вижда и синът им Джак, който следващия месец ще навърши 2 годинки.

Моделът и актьорът си разменяха прегръдки, целувки и изглеждаха повече от влюбени, докато малкият им наследник щъкаше около тях.


Звездното семейство беше заложило изцяло на бялото в облеклото, който несъмнено е най-подходящият избор за лятото. На папарашките снимки виждаме Роузи с цял бански в бяло с дебели презрамки и катарами, както и с ефирно кимоно за плажа отново в същия цвят. 51-годишният екшън актьор пък беше заложил на бяла тениска, както и малкият Джак.

 

От профила на манекенката в Инстаграм разбираме, че семейството е посетило и съседен не по-малко известен и красив остров – Иския, който се намира съвсем близо до Капри.