Ритуалът на сиянието
Необходимата първа стъпка за безупречно покритие и ултрапрецизен резултат на грима, е основата. Тя се използва, за да придаде меко и озаряващо покритие на кожата, подхождайки идеално на фондьотена, който използвате.

Л’Ореал Париж изобрети революционен ултрасветлинен флуид, който се топи върху кожата и който може да трансформира светлината, за да създадете красив тен. Lumi Magique Pure Light Primer дава на вашия тен естествен и ослепителен блясък, който сякаш сияе отвътре.

Lumi Magique Pure Light Primerгрим е най-подходяща за изпъкналите части, определящи структурата на лицето като челото, скулите и брадичката. Свежата, сияйна и копринена текстура може да се прилага самостоятелно или като фондьотен, тъй като подготвя кожата за следващите стъпки от ритуала на сиянието, като същевременно увеличава интензивността на светлината.

Чудната съставка Andersen Liquid
Lumi Magique Pure Light Primer съдържа чудната съставка Andersen Liquid, която се състои от ламелни частици с геометрична форма и лек блестящ ефект. Люспестите частици са предварително разпръснати в разтвор и след това смесени с прозрачни масла за придаване на специални оптични свойства. Когато използвате Lumi Magique Pure Light Primer върху кожата, частиците застават една до друга, за да оптимизират отразяването на светлината и да засилят сияйността. Благодарение на приложения ефект, отразяването на светлината е оптимизирано, а сияещият ефект – още по-силен.

Инфузионно-дифузионни технологии на отразяване на светлината
Поради специфичната си съставка Andersen Liquid, основата Lumi Magique Pure Light Primer се нанася по-равномерно върху кожата, което подобрява свойството на отразяване на светлината. Тя работи като огледало, без сребърния слой, тъй като позволява на естествения блясък на кожата да засияе, като едновременно отразява външната светлина във всички посоки. Несъвършенствата са заличени, а прозрачността на кожата е запазена. Лицето излъчва един изключителен, ултраестествен и заслепяващ , безупречен и перфектен тен.

Предимствата на Lumi Magique Pure Light Primer

  • 10 пъти по-концентрирана съставка в сравнение с фондьотена Lumi Magique
  • + 27% повече сияйност*
  • Хидратация до 8 часа*


*Инструментален тест

 

Л’Ореал Париж разработи и още три нови продукта от серията Lumi Magique


гримНовата концепция за фондьотен на Л’Ореал Париж

Lumi Magique разчупва традицията на познатия ни досега фондьотен чрез формула, специално разработена да запази естествената светлина на кожата. Тази формула съдържа 10 пъти по-малко покривни филтри значително по-голям процент вода, които изглаждат несъвършенствата без да ги покриват. Резултатът - съвършен и естествен тен на лицето. Освежена с „Andersеn Liquid“, кожата има безупречен сияен вид и е озарена отвътре.

Предимства на фондьотена Lumi Magique

  • 24 часа хидратация
  • 14 часа дълготрайност*
  • 12 часа отразяване на светлината*
  • +33% по-сияен вид**
  • 100% намаляване на лъщенето

* Самооценка – 55 участници. ** Клинично изпитване – 29 участници,
% подобряване на резултата след 8 седмици употреба.


КремПреоткритият хибриден ВВ cream - с невероятна технология
Чрез своята съвършено оригинална, революционна и динамична технология Nude Magique, BB Cream се променя пред очите ви. „Интелигентни“ цветни частици превръщат текстурата на Nude Magique в цветна текстура. Благодарение на специалните пигменти „затворени” в микрокапсулите на формулата, които се активират при нанасяне и освобождават цветовете, кремообразният Nude Magique BB Cream се трансформира така, че да се адаптира към всеки индивидуален цвят на кожата. Поглезете кожата си с BB Cream – формула, която се трансформира мигновено пред очите ви.

Mat’ Morphose се трансформира в по-изящния и изкусен Мat ’ Мagiqueгрим
Кадифена мекота без следа от омазняване, а кожата е като преобразена благодарение на уникална технология – леката консистенция на муса Мat ’ Мagique. Най-важното му качество е, че се нанася лесно, гали кожата и попива оптимално. Микромехурчетата пък придават лекота на формулата и копринена мекота на кожата. Те гарантират галеща чувственост при допир без следа от омазняване или ефекта „маска“.

За разлика от покривните пудри, използвани досега в матиращите типове фон дьо тен, тайната на Mat Magique е в полупрозрачната гелообразна субстанция, която абсорбира лъщенето и позволява проникването на светлината. Незаменимото предимство на този активен матиращ гел е прозрачната му, абсорбираща лъскавината структура, която придава матиран завършек и дълготрайно сияен тен. Мусът е съставен от свързани полимери, способстващи проникването на светлината. Тази полимерна мрежа абсорбира себума, като същевременно възстановява изключителната сияйност на тена на лицето.