Живеем в динамични и забързани времена. Дори и по Коледните празници поддържаме бързо темпо, препускайки през приготовленията за празничната трапеза и избора на подаръци, с които да зарадваме най-близките. А на себе си пък пожелаваме все пак да успеем да подарим онзи малък, но така заслужен и качествен момент на отдих в края на годината.

Още повече, след като тази Коледа почивката придобива още по-специален и елегантен смисъл. Буквално. Представете си празничната сутрин без настроената аларма, в пълна хармония с уюта на меките, топли и стилни завивки, които са създадени от един от най-добрите световни дизайнери специално за вас и вашата качествена почивка.

Представихте ли си го, нали? Сега можете и да си го позволите. Без да е нужен самолетен билет до Италия, а кратко посещение на най-близкия хипермаркет Kaufland. Там ви очаква Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl - колекцията от висококачествени спални комплекти, съзадедена от самия Алесандро Версаче в Милано, която Kaufland България предлага на ексклузивни цени.

Търговската верига предлага луксозната линия на специална отстъпка от 50%, което със сигурност ще олекоти празничния ни бюджет и ще даде поле за допълнителен Коледен гъдел. Затова отново Kaufland България ни вдъхновява и за други качествени идеи както за подаръци, така и за празничната трапеза със специалната си Коледна брошура и актуалните си седмични предложения.

Пожелаваме ви хармонична Коледа!