Обичаме хубавото време и дългите разходки, но докато се наслаждаваме на топлите дни, вредните слънчеви лъчи могат да причинят непоправими щети на кожата ни. 

Ето защо дневният флуид  Garnier Vitamin C със SPF 50+ се превръща в ценен продукт за грижа за кожата, не само през пролетта, а през цялата година.

Прекомерното излагане на слънце е сериозна заплаха за здравето и добрия вид на кожата ни. Освен че ускорява процесите на стареене, може да причини пигментация и сериозни промени в здравето. Въпреки че са невидими с просто око, ултравиолетовите (UV) лъчи влияят на кожата през всички сезони. 

СИЯЙНА И ЗАЩИТЕНА КОЖА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

Всички искаме кожата на лицето ни да изглежда сияйна, здрава и сякаш нежно целуната от слънцето. Дневният флиуд Garnier Vitamin C със SPF 50+ дава точно тези резултати. Силата на витамин С се комбинира с високия защитен фактор (SPF50+) и минерални пигменти в лек ежедневен флуид, който придава на кожата ефирен блясък.

Необходимо е да нанесем от продукта по дължината на показалеца и средния пръст. Точно това количеството е достатъчно, за да покрие равномерно лицето и шията. Мигновено кожата става по-сияйна и защитена от UVB и UVA лъчите. Леката му формула и универсален цвят не оставят бели следи. Няма го и онова лепкаво усещане по кожата, което е неприятно за много жени.

96% от потребителите*, които използват Garnier Vitamin C със SPF 50+ споделят, че след нанасянето му кожата им е по-малко уморена има здрав и сияен вид.  82% от хората забелязват намаляване на тъмните петна**, а 43% казват, че освен намаляване на тъмните петна усещат кожата си хидратирана за 24 часа.***

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ СЛЪНЦЕЗАЩИТА ЕЖЕДНЕВНО

Използването на слънцезащитни продукти е един от най-добрите и най-лесни начини да защитим външния вид и здравето на кожата си, без значение от  възрастта.

Слънцезащитният фактор (SPF) ни предпазва от ултравиолетовата (UV) светлина, наречена UVB. Тези лъчи са причината за слънчевите изгаряния и рака на кожата. Съществуват още два вида на UV светлина: UVC лъчи, които не преминават през земната атмосфера и UVA лъчи, които са отговорни за стареенето на кожата.

Дневният флуид на Garnier Vitamin C със защитен фактор SPF50+ ни предоставя широкоспектърна слънцезащита, като предпазва лицето както от UVB, така и от UVA лъчите.

Обогатената му формула с витамин C и минералните пигменти осигуряват на кожата нежен и сияен блясък, всеки ден.

*Потребителски тест, 150 доброволци, на възраст 34 - 68 години.

** Самопреценка, 54 души, след 8 седмици употреба веднъж дневно.

*** Клинично проучване, 74 участника, нанасяне два пъти дневно в продължение на 8 седмици, среден случай на едно петно, резултатите могат да варират от потребител на потребител