Станимира Янакиева е един от експертите, с които ще ви срещаме в "Гост експертите на LadyZone говорят". Тя е стихия в света на модата. Но нека тя самата ви разкаже повече за себе си.


Здравейте,

Казвам се Станимира Янакиева, а модата е част от моя живот!

За мен модата е послание, което е невербална комуникация със самите нас. Важни са почеркът и посланията, които налагаме, без значение в каква област се развиваме. Това, което ме мотивира, е създаването на красиви неща. Вдъхновява ме животът! Всеки миг може да бъде муза, стига да осъзнаваме и ценим това, на което сме свидетели. Обичам да създавам естетика по начин, който за мен е проявление на вътрешното ми амплоа.

Занимава се професионално с мода от единадесет години, работила съм за много списания като стилист у нас, била съм моден редактор на списание MODA и стоя зад стотици визии на много телевизионни и рекламни кампании. Собственик съм на SV Fashion Studio, чиято основна философия е да предлага стил, вдъхновение и високо качество на изпълнение в областта на модата и лайфстайла. Последната ми страст е да пиша ексклузивни материали и интервюта за личности и места, които ме инспирират и зареждат. От 2015 година съм ръководител на отдел „Стил и Визия” за bTV.

LET’S TALK ABOUT FASHION ще ви показва тези музи, които ни вдъхновяват чрез уменията си да създават красота. Това е рубрика за мода&лайфстайл и за тези, които стоят зад това и ни зареждат ежедневно с доза любов. Тук ще представям предимно български дизайнери, блогъри, стилисти, модели, гримьори, фризьори, интериорни дизайнери, архитекти, музиканти, актьори... всички творци, които ни въвеждат в техния красив свят. Модата е едно предизвикателство! Нека се потопим заедно в магията на това изкуство и я пренесем в живота си!

Fashion is Passion…