Украинският модел Анастасия Покрешчук е смятана за жената с най-големите скули в света. Тя има толкова много филъри по лицето си, че е забравила точния брой процедури, на които се е подложила, за да изглежда по този начин.


34-годишната жена не се притеснява да разказва пред феновете си в социалните мрежи какво преживява по време на интервенциите. Анастасия е и голям фен на пластичните операции. Последната, от които е поредната за уголемяване на бюста, която била направена в Турция. Пред своите близо 92 хиляди последователи в Инстаграм тя показа как изглежда след нея.

 


Съвсем очаквано едни се възмутиха и отбелязаха, че украинката е стигнала твърде далеч в разкрасяването, а други я поздравиха за добре свършената работа.


Наред с филърите по лицето си и поставянето на гръдни импланти, Анастасия се е подлагала и на редица други интервенции – като поставяне на фасети и инжектиране на ботокс.

Украинският модел наскоро отвърна на критиките, според които си е уголемила скулите, за да бъде атрактивна и да натрупа слава.

„Изглеждам по този начин, защото се харесвам. Никога не бих сложила нещо по лицето си, което не харесвам“.

Вижте повече за филърите във видеото: