Всяка жена има своя тайна за красота. Някои се доверяват на скъпи продукти, други – на известни дерматолози, а трети разчитат на всичко, което ни е дала природата. Хайди Клум е сред неостаряващите супермодели и красавици, които не се притесняват да покажат как изглеждат без грим. Не можем да отречем, че това в известна степен се дължи на младежките й гени, но и на някои трикове, които Хайди беше така добра да сподели пред whowhatwear.co.uk.

За щастие, 47-годишната красавица използва евтин натурален продукт, който всяка от нас може да си позволи и да си набави лесно от най-близкия магазин.

„Обичам да използвам чисто кокосово масло, което може да си купите от всеки супермаркет. Всичко в Лос Аднжелис е толкова сухо в момента, а аз прекарвам много от времето си навън. Слагам от него на косата и по цялото си тяло.“

Супермоделът се обръща към всички жени, подчертавайки, че това е най-евтиният и ефикасен продукт, с който могат да изглеждат млади и красиви. Напълно сме съгласни, защото проучихме цените и у нас 100 мл студенопресовано кокосово масло може да се намери на цени, вариращи от малко над 3 лева до към 5 лева за същото количество за био продукт.

„Евтино е и прави всичко да изглежда вкусно, а кожата и косата – подхранени“, отбелязва още бившият „ангел“ на „Викторияс сикрет“, която признава, че предпочита естествените продукти пред тези, пълни с парфюми и консерванти.

Ще се възползваме и от още един съвет на 47-годишната германка по отношение на красотата - „основните неща като доброто хранене и пиенето на много вода са най-важните неща що се отнася до успешна рутина.“

Съгласни сме с Хайди, защото на всички снимки в профила й в Инстаграм, на които е без грим, изглежда щастлива, с хидратирана кожа и в добра кондиция на тялото и духа.

А вижте и най-новото хоби на моделката, което тя от известно време споделя със своите последователи в Инстаграм – рисуването. По всичко личи, че социалната дистанция се отразява повече от креативно на Клум!