Усмихната, разкрепостена, с дълбока цепка на роклята и много пера - 64-годишната Анди Макдауъл дефилира за L'Oreal и светът просто затаи дъх! 

Актрисата спря да боядисва косата си много отдавна и с това предизвика само възхищение. И на това ревю тя оказа, че е в абсолютна хармония със себе си. 

Снимка: Getty Images

Снимки от зашеметяващото й представяне разгледайте в Галерията

Снимка: Getty Images

64-годишната актриса гордо дефилира с широка усмивка на Седмицата на модата в Париж. Дебютът й на подиума изпълни залата и очите на публиката с искри и оптимизъм. Анди разля дози сексапил и женствено излъчване, докато разхождаше рокля, обсипана с пера и дълбока цепка, показваща красивите й крака.

Снимки от зашеметяващото й представяне разгледайте в Галерията

ЧУВАСТВАМ СЕ ПО-МЛАДА, ЗАЩОТО ИЗГЛЕЖДАМ ЕСТЕСТВЕНО 

Тъй като косата на актрисата започнала да побелява по време на карантина, тя решава да не я боядисва. Мениджърите й обаче не одобрили тази идея. 

"По време на карантината имах много паузи в работата. Споделих снимки на Джейн Фонда с коса тип сол и пипер (черно и бяло) на много познати се чудех дали да направя като нея. Мениджърите ми казаха: „Не му е времето сега!“ - споделя 63-годишната Макдауъл в интервю за Vogue.

Децата на актрисата Джъстин (35) Рейни (31) Маргарет (26) също не спирали да й повтарят колко зле изглежда с посребрелите си коси.

Това накарало Макдауъл да се затвори в себе си, докато приеме промяната. 

Снимка: Getty Images

Снимки от зашеметяващото й представяне разгледайте в Галерията. 

„Казах им, че грешат и че аз ще стана по-силна, ако прегърна тази промяна. Ако не го направя сега, никога няма да имам шанса да бъда със сива коса. Винаги съм искалa да бъда с такава! - обяснява още тя.

СТАРЕЕНЕТО НИ УЧИ ДА ОБИЧАМЕ СЕБЕ СИ

Tова е философията на актрисата, с която са съгласни и други нейни колежки от бранша. 

Снимка: Getty Images

Двете с Хелън Мирън изнесоха най-красивото, импровизирано шоу с танц на червения килим в Кан. Представянето им беше истински триумф на насладата да се живее.