Много звезди показаха завидни умения с боята за коса, ножицата и машинката за подстригване в условията на социална изолация. Последната интересна история около известните личности, които сами поддържат външния си вид у дома, е за винаги шегуващите се един с друг съпрузи и актьори Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс.

32-годишната Блейк, която в момента няма как да посети салон за разкрасяване, получи по куриер цял комплект за боядисване на коса от своя колорист Рона О'Конър, за да може да поддържа русия цвят на косата си в домашни условия. Лайвли остава приятно изненадана от съдържанието на пратката – освен боята, тя съдържа и ръчно написани инструкции, които са отправени най-вече към съпруга й Райън рейнолдс. Актрисата направи снимка на милия жест, който беше споделен в Стори в Инстаграм и от Рона О'Конър.

Снимка: Instagram

“@ronacolor ти си ангел на земята. Благодаря, че ме изненада с този комплект за боядиване у дома. Фактът, че се доверяваш на @vancityreynolds за крайния резултат, ме кара да се притеснявам за твоето здраве. Но кой се нуждае от коса в крайна сметка?“

Дори и корените на Блейк да израстват, тя не се притеснява толкова от този факт, сподели през миналата седмица нейният колорист в Инстаграм. Рона дори ги нарече „красиви корени“, добавяйки няколко визии на Лайвли от червения килим, на които корените й са израснали.