От години в грима не се е случвало нищо, което да ни изненада. Новата спирала на AVON обаче прикова погледите върху себе си още с появяването си. Mega Effects се оказа премиерата на месеца и заслужено се качи на звездния подиум първо заради нетрадиционната си форма, и второ заради изумителните си качества. С нея може да постигнете сами ефекта на професионалния грим, както и максимален панорамен обем, който се запазва 24 часа.

AVON успя да остави отпечатък в историята на спиралите с патентована ергономична четка, която пасва на естествената форма на миглите и на ръката. Нанасянето става изключително лесно и само с няколко движения имате наситен черен цвят и пленителен поглед. Четчицата покрива без усилие всяка мигла, а сгъваемата дръжка осигурява контрол и удобство. Всичко това се побира в малка и компактна опаковка, която може да носите във всяка чанта.

Само сега имате възможност да сте сред първите, които ще пробват изумителната спирала, като се включите в играта на Facebook страницата на AVON. Всеки дена на този адрес ще бъдат раздавани 50 спирали: https://www.facebook.com/avonbulgaria/app_164054280442916.