Всяко момиче мечтаe за плътни розови устни. Как да ги получите естествено без използване на каквито и да е продукти? Прочетете следните няколко съвета за това как да притежавате пищни розови устни по естествен начин:

Трик 1

Смесете в една супена лъжица мляко и куркума и нанесете сместа върху устните си. Тя трябва да престой 5 минути, след това отмийте. Повтаряйте процедурата всеки ден в продължение на две седмици.

Трик 2

Докато миете зъбите си с паста за зъби, леко намажете и устните си с нея, а после отмийте. Пастата предпазва от напукване на устните, както и временно ще ги подуе.

Трик 3

Не забравяйте да овлажнявате устните си с органичен балсам за устни или вазелин. Това помага за задържане на влагата в тях и ще ви осигури розови устни.

Трик 4

Смачкайте няколко листенца от рози и намажете сока от тях на устните си. Това е естествен балсам от рози, който ще ги направи здрави, меки и ухаещи.

Трик 5

Загрейте една супена лъжица етерично масло от лимон с 2 супени лъжици пчелен восък и 1 супена лъжица кокосово масло в продължение на 10 минути, след това добавете 2 супени лъжици слънчогледово масло. Съхранете сместа в хладилник. След като се охлади нанесете върху устните си.

Трик 6

Накиснете розови листа в мляко в продължение на няколко часа. Смачкайте хубаво сместа и я нанесете върху устните си. Оставете да изсъхне върху тях като престои 15- 20 минути и след това измийте. Розата действа като хидратиращ продукт върху устните ви.

Трик 7

Смачкайте семената на нара със супена лъжица мляко и нанесете пастата върху устните си два пъти седмично, за да запазят розовия си цвят.

Трик 8

Цвеклото е още един лек за розови устни. Просто ги намажете със сок от цвекло и изчакайте известно време. Ще видите как розовият цвят на цвеклото ще се пренесе върху устните ви.