През март ни очакват 8 нови и вълнуващи парфюма, чиито аромати определено имат потенциал да намерят място в сърцата ни. Кои са те?

#McQueen Parfum от Alexander McQueen

Снимка: Pinterest.com

Уникален аромат, който съдържа в себе си три нощни цветя. Ароматът на жасмин, тубероза и иланг-иланг ще ви вдъхне неподозирана увереност, а изящната му бутилчица ще ви спечели от пръв поглед.

#Eau des Sens от Diptyque

Снимка: Pinterest.com

Новият аромат на Diptyque носи пиперливото ухание на портокалови цветове, хвойнови плодове, ангелика и пачули. Перфектен за дамите, които предпочитат ненатрапливи аромати.

#Ocean View от Karl Lagerfeld

Снимка: Pinterest.com

Лимитираното дуо, наречено Ocean View, ще грабне дамите с флоралния си и изискан мирис, съставен от личи, ананас, праскова, жасмин, роза, магнолия, ванилия и сандалово дърво. Силният пол пък ще ухае на бергамот, мента, зелена ябълка и ветивер.

#Equinox Bloom от Penhaligon

Снимка: Pinterest.com

Новият аромат на Penhaligon е вдъхновен от първите цветя на пролетта и квинтесенциалния британски навик за следобед чай. В него ще открием нотки на нероли, плумерия, кафява захар, портокалов цвят, жасмин и бензоин.

#Candy Kiss от Prada

Снимка: Pinterest.com

Най-новият аромат на Prada бива описван като чувствен воал от мускус и памук. Други нотки, които ще открием в него са ванилия и портокалов цвят.

#English Cherry Blossom от Shay & Blue

Снимка: Pinterest.com

English Cherry Blossom навява уханието на първата любов – нежните погледи, прикритите изчервявания, копнежът. В него ще доловите нотки на бергамот, черешов цвят и вишни.

#Super Cedar на Byredo

Снимка: Pinterest.com

Super Cedar крие в себе си нотки на рози, кедър, мускус и ветивер. Бъдете внимателни – този унисекс аромат гарантирано ще се хареса и на половинката ви, затова го пазете като очите си.

#Île Pourpre от Liquides Imaginaires

Снимка: Pinterest.com

Макар и на пазара от февруари, Île Pourpre още не е достигнал родните ширини. Чакането обаче си заслужава. Плодовият му мирис ще ви спечели с нотките си на китайски босилек и смокиня.