Всички искаме да сме неотразими и блестящи за коледните и новогодишни празници. Да сияят не само гирляндите и златистите топки по елхата, но и кожата и косата ни. С роклите е лесно - купуваме това, което ни хареса, което ни стане, което е актуално и можем да си позволим. Но за сиянието на кожата се иска малко повече време. Затова, ако искате да се чувствате добре в кожата си и да ви е наистина хубаво за Коледа и Нова година, натиснене бутона push за грижата от малко по-рано. Направихме кратък списък с процедури, които изискват няколко повторения за максимален ефект. Ако започнете с тях отсега, ще посрещнете новата година сияйни и млади.

Envy DermalInfusion - ексфолира, почиства и влива ценни серуми

Понякога лицето ни излъчва единствено стрес. Защото, съгласете се, един крем за лице или серум няма как да заличат 12 часа бързане, замърсявания и постоянно напрежение. А това са основните и минимални продукти, които жените ползват. Именно този стрес може да направи кожата на лицето да изглежда уморена и без блясък. Dermalinfusion е процедура, която може да се справи именно с това - да възстанови жизнения баланс на кожата. Уредът единственият в света, който едновременно извършва три процеса – ексфолира роговия слой на епидермиса, почиства от замърсявания порите и влива до дълбочинния слой на епидермиса серуми с ценни съставки. Два от серумите са специално разработени, за да заблести  лицето. Специалистите от столичната клиника Jewel Skin силно препоръчват и процедурата Skin Brightening Pro-Infusion Serum, която е с основна съставка Lumixyl, декапептид-12. Той потиска ензима тирозиназа, а от там и излишното производство на меланин (отговорник за хиперпигментацията). Освен патентованата съставка, формулата на серума съдържа екстракт от женско биле и етиласкорбинова киселина (стабилен дериват на витамин C). Известността на тази терапия идва и от звездите, които я предпочтат. Dermalinfusion е сред любимите на Дженифър Лопес и близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън. 
Хубавото на тази процедура е, че е кратка. Отнема само 20 минути. 

Какво да очаквате от тази процедура: Хиперпигментацията е минимизирана, тенът е изравнен, а цялостният вид на кожата видимо по-блестящ. 

Mezotix - стяга и действа като неоперативен лифтинг

Неинвазивните процедури често са с по-леко забележим или отложен във времето ефект. От друга страна, фразата "Трай, бабо, за хубост" не ни харесва. На пазара има прекалено много възможности като процедури и продукти, за да включваме и болката като част от разкрасяването. Mezotix е миниинвазивна технология за подмладяване на кожата. Третира кожата на лицето, околоочния контур, клепачите, шията и деколтето безопасно, бързо и почти без болка. Получава се термо-механичен лифтинг, който действа без изгаряне на кожата. Със специален титаниев накрайник дермата се загрява контролирано на дълбочина около 300-400 микрона, което води до отделяне на специфични белтъчини. Те стимулират дермалните фибробласти за производството на повече и нови колагенни и еластични влакна, които обновяват кожата.

Какво да очаквате от тази процедура: Отстраняване на проблеми като пигментации, капиляри и разширени пори. Може да се третира клепачът - и горен, и долен, което е много чувствителна тема за жените над 35-40 г. „С него като с парна ютия се изглаждат бръчките в различни зони, заличават се белези от акне. Меzotix може да заличава дори  родилни белези“, обяснява Стефка Сиракова от Jewel Skin. 

Laser Glow - за подмладяване 4 в 1

Процедурата е хибрид между лазерно и фото подмладяване. Заради силното синергично въздействие на двете лъчения се получава ефект 4 в 1. С процедурата се изравнява тена и се премахват всякакви малки пигментни петънца. Някои кожи са здрави и чисти, но имат скрита червенина, която ги прави да изглеждат не толкова добре. Обикновено се засилва при напрежение, гняв или смях. Терапията може да изравни черенината по бузите. Друго, с което се справя, защото е "болка" за жените са лекия мъх по лицето. Обикновено е отстрани на бузите. 

Какво да очаквате от тази процедура: Стягане и подмладяване на кожата – изглаждане на фините бръчки.