Изкусителна и блестяща, русата коса е изключително привлекателна и красива. Модните тенденции в цветовете за коса са многобройни, но някои се отличават със своите блясък и красота. Следва да видите основните нюанса русо за лято 2015. Кой е вашият?

#Golden - Златистото русо е класика в жанра. Блестящ избор за лятото, предвид wow ефекта, който се получава след постигането на фин летен загар. 

# Nude - Естествено красив, женствен и забележим - русият цвят тип "nude" навлезе сред модните тенденции като алтернативен вариант между много светлите (почти бели) и златисти нюанси. Изключително добра комбинация, придаваща свежест на лятна прическа. 

#Pearl - Цветът "перлено русо" е много специфичен, който отива на много светла кожа. Тази година, мнозина от световните модни дизайнери, като Tibi, залагат на тази визия за представянето на новите си модели за лято 2015. 

# Dark - Тъмно русото е добро решение за тези дами, чието желание е да освежат своята визия без да я видоизменят радикално. 

#Bleach - Този цвят е изключителен - буквално преведен от английски език, означава "минат с белина". Специфично за него са преливащите се светли нюанси русо - точно като русалките.  

# White - продължаваме в светлата гама, изтъквайки бялото русо - основен тренд на лято 2015 г. 

Снимка: Pinterest.com

#Platinum - Друга обещаваща и ефирна тенденция е платиненото русо, което с всеки следващ сезон се преразглежда от стилистите-коафьори, придаващи му необходимата доза съвремие, за да съответства на модерната жена.  

#Silver - сребристото русо е хитът на лято 2015. 

#Strawberry - Този тип русо е изключителен благодарение на леките алени нюанси, които подчертават блясъка на златистия цвят. 

#Лауреатът на лято 2015 - нито много класически, нито твърде екстравагантен. Ако някои от изброените предложения ви се струват твърде смели, можете да заложите на тази визия, която е идеалната комбинация на тъмно и светло русо - постига се благодарение на нео-техника на балеаж и носи името "Beauty lights".