Най-търсената рецепта за всички времена по ключова дума, изписана на български език, е.... Това ще разберете и видите в третия епизод на първото онлайн кулинарно лайфстайл предаване „Вкъщи със Сандра“, който предстои.

Водещата Сандра хвърля въдичката в студиото на „Преди обед“, където гостува по повод старта на единственото по рода си онлайн кулинарно лайфстайл предаване в колаборация на bistro.bg и 1001 рецепти - "Вкъщи със Сандра". И докато тя разказва на Деси и Сашо за новото си начинание, в дома й има майстори, които също правят нещо ново – кухня. Скоро тя ще готви именно от там, а междувременно "подпалва" котлоните на супер елегантно място.

Снимка: Вкъщи със Сандра

Нестандартните кулинарни видеа на „Вкъщи със Сандра“ ще се обогатяват във всеки следващ епизод, ще има нови герои, защото „Сандра не може да си е постоянно сама вкъщи“. Предаването е за хората, на които им пука с какво се хранят и имат стремеж да готвят у дома. Защото към храната можем да погледнем от различни гледни точки – от спалнята, където понякога си поднасяме закуската, от хола, където хапваме пред телевизора, от трапезарията, в която вечеряме семейно, или дори от терасата, където отпиваме вино в края на деня.

Сандра започва да готви... с хитрост. Рецептата за първите си пълнени чушки открадва от бабите си, споделяйки на всяка от двете, че нейните са най-вкусни. Надграждането от наученото от бабите продължава с четене на стари кулинарни книги, колекциониране на издания с ценни рецепти от сергии, автентични подаръци от приятели, ходили в чужбина, и т.н. Сандра споделя, че в дома си има над 200 кулинарни книги на различни езици и от различни кухни.

Вижте какво още може да се случи с домашна храна във видеото:


Във "Вкъщи със Сандра" традициите на домашната кухня ще се преплитат с представянето на модерни продукти и нови техники за приготвяне или декорация. Чили на конци – тази ядлива, леко пикантна подправка, видяха зрителите в първия епизод на "Вкъщи със Сандра“.

Рецептите са подходящи за хора, които не готвят всеки ден и не разполагат с повече от 40 минути в кухнята. А такива има много, нали?!

Следете новите видеа на предаването на bistro.bg - "Вкъщи със Сандра".