Един от най-големите фенове на първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров е един от синовете на Виктория и Дейвид Бекъм. Всеки път, когато българинът е в Лондон, Ромео се възползва, за да вземе поредния важен тенис урок.

В интервю за HELLO! световният номер 6 в световния тенис в момента споделя впечатленията си за сина на звездното семейство Бекъм, подчертавайки, че за него е истинска чест да тренира 15-годишния „талант“, винаги когато е в Лондон:

Ромео е голям фен на тениса, а също и талантлив. Ако продължи по същия начин, ще стигне далеч, защото е отдаден на спорта. Ако иска да преследва това, ще трябва да го преследва докрай.“

 

 

Българският тенисист споделя и за приятелството си със семейство Бекъм, подчертавайки, че Дейвид и Виктория са чудесни родители, които се интересуват и разпитват за спортното развитие на сина си.

Интересна подробност от публикацията на hellomagazine.com е, че изданието определя Никол Шерцингер като "бившата приятелка на тенисиста".

 

 

Григор Димитров, който в момента се подготвя за участието си на Уимбълдън следващия месец, говори и за строгия фитнес и хранителен режим, който спазва. Заедно с него винаги има готвач, който му помага с диетата. Майката на тенисиста също пътува с него.

„На разположение имам готвач, който пътува много с мен, за да съм сигурен, че когато се прибера, яденето ми ще е готово. Майка ми също е с мен, защото много ми помага. Това е важно, когато трябва да сменяш градове, в които се очаква да останеш 5-6 седмици понякога.“

Запитан какво прави, когато се затъжи за семейството си, Григор отговаря:

„Винаги когато се затъжим, майка ми пътува с мен. Родителите ми все още живеят в България, но имам възможността да ги виждам, когато поискам. Много съм благодарен за тази привилегия.“