.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Виктория Бекъм е също толкова добра в благотворителните каузи, колкото и в създаването на дрехи

LadyZone.bg | преди 1 година
виктория бекъм
Снимка: Instagram
Радваме се, че още една известна личност излиза от комфортната си зона на скъпите удоволствия, марковите дрехи и луксозните къщи, и не се притеснява да се понацапа с малко кал

Несъмнено Виктория Бекъм е емблематично и влиятелно име – както за музиката, така и за модата. Но това, което я прави още по-влиятелна и вдъхновяваща, не са нито тоалетите й, нито чантите, нито песните й, а това, че не се притеснява да захвръли лъскавите си дрехи и да се потопи в атмосферата на селския живот в Кения. В момента 43-годишната футболна съпруга се намира в африканската държава, където е на обиколка, свързана с благотворителния проект BoxGirls. Впечатленията си от срещите с местните хора тя сподели в Инстаграм.

Виктория облече бяла тениска и тесни дънки и показа завидни умения в боксирането.

 По време на пътуването си до Кения бившата спайска се срещна и с млади момичета и не скри колко е развълнувана, споделяйки във видео „Много е интересно, момичетата имат големи мечти. Стоя до бъдещи адвокати, доктори, инженери, артисти и хирурзи.“

В столицата на африканската държава Найроби Виктория показа сладко видео с бебето Дейвид, което по думите й очаква да се сдобие с жизненоважни ваксини.

Радваме се, че още една известна личност излиза от комфортната си зона на скъпите удоволствия, марковите дрехи и луксозните къщи, и не се притеснява да се понацапа с малко кал.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?