.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Effie България пусна билетите за гала вечерта на наградите

LadyZone | преди 47 седмици
Билетите за 11-ото поредно издание на престижния конкурс Effie Awards се предлагат в няколко различни пакета

Effie България пусна в продажба билетите за гала вечерта на 11-ото издание на престижния конкурс, който отличава ефективността на маркетинговите комуникации – Effie Awards, организиран у нас от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА).

По време на бляскавата гала вечер ще бъдат връчени отличията на най-добре представилите се рекламни кампании, осъществени в рамките на 1 януари 2017 г. – 30 септември 2018 г. Традиционно проекти, описващи кампании и маркетингови практики, които са доказали максимална ефективност по измерими критерии, ще бъдат разглеждани в пет категории: "Стоки", "Услуги", "Промоции", "Корпоративни комуникации" и "Социална, медийна, политическа кампания". 

Подадените до 23 октомври заявки за участие в Effie Awards ще бъдат оценявани в два кръга от независимо жури от доказани се специалисти в различни области на бизнеса. В първия кръг всяка кампания ще бъде журирана самостоятелно, без да се сравнява с останалите в категорията.

През втория кръг от оценяването заявките ще бъдат разглеждани и съпоставяни по категории. При формирането на оценките най-голяма тежест ще имат показаните резултати от рекламните кампании. Ще бъдат разглеждани и оценявани и пазарната среда, стратегическата идея и реализацията й.

Билети могат да бъдат купени от сайта на конкурса. През тази година гостите на галата ще имат възможност да избират от няколко възможни пакета билети, които ще бъдат достъпни в различен период от време. 

До 29 октомври всеки, който желае да присъства на гала вечерта, може да се сдобие с единичен билет на стойност 90 лв. без ДДС или да се възползва от ексклузивното предложение за 3 билета на обща стойност 200 лв. без ДДС.

Във втория период (30 октомври - 13 ноември) единичната цена на билета ще бъде 120 лв. без ДДС, но при покупката на всеки 3 билета, четвъртият ще бъде безплатен. 

Последните възможности за купуване на билети за гала вечерта ще бъдат в периода 14 - 21 ноември, когато единичната цена ще бъде 200 лв. без ДДС. 

Основни партньори на конкурса Effie България 2018 са bTV Media Group, Sanofi, A1 България и New Age Media/Cinema City.

Историите на успеха не са точно приказки: Елиза Грънчарова от Coca-Cola БългарияЕто какво научихме от маркетинг директора на компанията
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите