В понеделник вечерта „Канатица“ обърнаха резултата на арената във "Фермата" 9 и спечелиха дуела, в който сякаш бяха обречени. За втори път отборът печели дуел, в който „Елбетица“ са повели с 6:0.

Снимка: bTV Media Group

Теди и Сергей се поздравиха с победата, а съдбата на Жоро и Присияна трябваше да се реши от техните съотборници.

Снимка: bTV Media Group

„Няма как да гласувам против Жоро. Знаете, брат за брата…“ – така сервитьорът Андрей коментира избора си при гласуването. Трите дами в „Елбетица“ също гласуваха "Фермата" 9 да напусне Присияна.

Снимка: bTV Media Group

„Имаше брат за брата, но нямаше сестра за сестрата в този вот“ – коментира водещият на риалитито Андрей Арнаудов.

Снимка: bTV Media Group

„Това много ме озадачи“ – добави Гери Гунчева.

Снимка: bTV Media Group

„Много ви обичам. Утре печелите пазара, какъв кашкавал сме направили само!“ – каза 23-годишната Присияна на раздяла със съотборниците си.

Снимка: bTV Media Group

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

„Очаквах дамите да гласуват така, защото играта все още е отборна и има нужда от мъжка сила. Жените преобладават и още един съперник след няколко седмици няма да им е добре. Напълно ги разбирам“ – сподели Присияна пред водещите на предаването.

Снимка: bTV Media Group

„Благодарна съм за цялото преживяване. За запознанството с тези хора, с които имаме страхотен душевен синхрон. Не мисля, че отборът е отслабен, „Елбетица“ ще победи“ – обобщи участничката Гурково.

Коя е Присияна?

Присияна Люцканова е на 23 години, от Гурково, но живее в Саутхемптън. Актриса. Обвързана.

Присияна напуска България, за да търси по-добра реализация на Запад. Решава да замине в чужбина на 17 години и осъществява своя план на 19, когато пристига в Англия. Завършва актьорско майсторство в Саутхемптън. Работи и с хора с ментални увреждания. Помага им да се чувстват толкова важни и ценни за обществото, колкото и всички останали.

Израснала е в малкото градче Гурково и от дете е в градината и на нивата. Когато си е България, ходи с черно под ноктите, а в Англия е гримирана и пред камера. Въпреки че в момента се развива професионално зад граница, е убедена, че крайната й спирка ще бъде България.

„Влизам във „Фермата“, защото пораснах достатъчно, за да бъда част от нея. Мечтая да развия българщината си и да се свържа с това, което ми е дадено. Един ден ще бъда майка и искам да възпитам детето си в старите, традиционни ценности. За мен „Фермата“ е по-добрата България“, казва тя.