„Още осмислям всичко, което ми се случи в "Ергенът", защото беше доста емоционално“ – сподели Виктория в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Снимка: Лили Йотова

„Много е трудно наистина да се влюбиш в такава среда. Аз се влюбвам в отношението на мъжа към мен. А когато виждам, че отношението е едно и също към почти всички момичета, това малко ме разколебава. Може би затова съм изглеждала по-неуверена или нерешителна“, уточни Виктория.

Снимка: Лили Йотова

„Харесвах Евгени, имах чувства към него, но ми беше трудно да ги задълбоча. Любовта не може да се насилва, затова не бях толкова активна в комуникацията с него. Ако един мъж проявява интерес към някоя жена, той ще е активната страна“ – смята инструкторката по йога.

Снимка: Лили Йотова

На въпроса на водещия „Какъв целувач е Евгени?“, тя отговори: Нежен е. Той е много чувствителен мъж, голям емпат. Много си отиваме с него като цяло. Може би наистина проблемът беше средата. Ако се бяхме срещнали при други обстоятелства, може би щяхме да се влюбим.

Виктория призна, че има приятел, с когото се е запознала в йога студиото.

„Малко след "Ергенът" се запознахме. Той готви много добре“ – уточни бившата стюардеса във връзка с въпрос дали е толкова колеблива и когато трябва да избере какво ще вечеря.

Според нея "Ергенът" трябва да спечели тази, към която Евгени има най-силни чувства.

„Мисля, че това е Валерия. От самото начало той има по-специално отношение към нея“ – убедена е Виктория. 

Само преди няколко дни тя отпразнува 28-ия си рожден ден. Вижте повече тук: