В края на 23-и епизод на "Ергенът" Виктория остана без роза.

Снимка: bTV Media Group

„Може да не съм аз твоят човек, но някъде там навън някой много-много ще те обича, защото ти си великолепна жена! Благодаря ти, че беше тук!“ – каза й Евгени на раздяла.

Снимка: bTV Media Group

„И аз ти благодаря за всеки момент заедно. Всичко, което изживях с теб тук, наистина беше много специално за мен. От цялото си сърце ти пожелавам да намериш любовта“ – отвърна бившата стюардеса, която сега е йога инструктор.

Снимка: bTV Media Group

По-късно пред камерата на романтичното риалити тя обобщи участието си така:
„За времето ми, прекарано тук, успях да се влюбя в Евгени, но не смятам, че тук е мястото да се разкривам по този начин. Не искам и не мога да бъда като останалите момичета тук, които се хвалят с чувствата си към Евгени и ги споделят на всички. Това, което изпитавам към Евгени, искам да бъде само между нас двамата. Може би по време на нашия разговор днес останах неразбрана или по-скоро не успях да изразя това, което чувствам. По свой начин казах на Евгени, че съм влюбена в него, но той не ме разбра.

Снимка: bTV Media Group


Научих, че когато чувстваш, трябва уверено да заставаш зад своите чувства и да не позволяваш на никого да влияе на твоя вътрешен свят. Когато има любов, си заслужава да се бориш за нея. Това е изключително ценен урок за мен. Просто сама се отказах“.

Снимка: bTV Media Group

Коя е Виктория?

Виктория е от София. Работила е като стюардеса в една от най-престижните авиокомапнии в света. След години на дълги летателни часове и динамичен живот по всички точки на света, Виктория решава да промени изцяло живота си. Заминава за Индия, където влиза в ашрам на брега на свещената река Ганг и завършва курс по йога. Това внася нов смисъл в живота ѝ и променя изцяло светогледа ѝ. В Индия тя осъзнава, че има нужда от любов, и решава да се запише за „Ергенът“, докато е на хиляди километри от тук.

Преди няколко дни Виктория отпразнува своя 28-и рожден ден. Повече по темата вижте тук: