„Рожденият ден е време за ретроспекция, за разбор, да се запитам дали съм на моя път. Не празнувам шумно и с големи компании, предпочитам да е семейно“ – сподели Виктория пред LadyZone.bg.

Тя е щастлива от изминалата година. През 2022 г. на рождения си ден (2 май) приготвя куфарите за Индия. Пътува на 3 май, като билетът е подарък от неин близък приятел.

Снимка: Личен архив

„Първият месец обикалях различни свещени градове в Индия, а през втория живях в ашрам – духовен център, където моите учители по йога ме обучаваха. Ставахме в 5 и започвахме деня с пречистващи практики и дихателни техники. Там имаш много време да бъдеш със себе си, да осъзнаеш себе си. Индия е контрастно място, където има златни дворци, но и много просяци. Усмиряващо е“ – разказа ни Виктория.

Снимка: Личен архив

Преди да замине за Индия тя слага обеца на носа си като подготовка за местната култура. Там всяка втора жена има такава обеца. Счита се, че тя пробива енергиен канал, който отговаря за женската енергия и дори помага при раждане.

След завръщането от Индия Виктория добавя друг щрих от тази страна, като прави на дясната си ръка татуировка. Това е мантра, на която учителят е наблягал – „Аз съм Вселената“.

Снимка: Васил Богданов

„Тя напомня за нашата свързаност с всичко“ – пояснява участничката в "Ергенът".

Снимка: Личен архив

За следващата година Виктория си пожелава отново да е изпълнена с много емоции, да е смела и да върви натам, накъдето сърцето я води. И, разбира се, да има любов.

След няколко седмици тя планира да отвори свое студио за йога, което ще се намира зад Съдебната палата.

Гледайте следващите епизоди на "Ергенът" в сряда и четвъртък от 21:00 ч. по bTV.