Поли от „Ергенът“ изключително много прилича на своя домашен любимец - котката Мишел."Заради очите, омбрето и маукането" - уточява причината за приликата участничката в "Ергенът". 

Котката има същите големи сини очи като на Поли.

Не веднъж в постове към общите им снимките, които често споделя, Поли е казвала, че са като близнаци. 

На последния кадър Поли е с изрусени кичури със сив подтон. С този цвят се доближава до цвета на козината на домашния си любимец.

Първата снимка на Мишел, която поли публикува, е през октомври 2020 година. Поли редовно отбелязва и рождения ден на животинчето, който е на 17 август. 

КОЯ Е ПОЛИ?

Полина е от град Велинград. Завършила е „Фармация“ в Медицинския университет в София и се гордее, че е сред малкото студенти, които са взели държавните си изпити от пръв път.

В момента работи като сътрудник клинични изпитвания в международна фармацевтична компания, базирана в Дъблин, Ирландия.

Снимка: bTV Media Group

Полина от години е готова да създаде семейство, но все още не е срещнала подходящия мъж, с когото да си допаднат максимално. Признава, че влиза във формата не просто за да изживее нещо ново, но и за да намери любовта в лицето на Евгени. 

В "Ергенът" тя показва завидно чувство за хумор и често успява да разсмее останалите участнички. Ето как се случи това, докато доеше коза.