Забавни предизвикателства, болезнени откровения и остри словесни престрелки ни очакват в следващите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Наред с обичайните „захапки“ между претендентките, зрителите ще станат свидетели и на сензационен конфликт, който ще изисква незабавна реакция от страна на Евгени.

Снимка: bTV Media Group

В сряда вечер (5 април) Наум ще пристигне в имението с писмо от „ергена“ с имената на поканените момичета на поредната забавна групова среща. Този път претендентките за сърцето на пианиста ще се превърнат в снайперистки и ще трябва да премерят сили в „безмилостна“ игра на пейнтбол. На пръв поглед забавното предизвикателство ще стане повод за открито разделение, агресивен подход и сълзи от болка в очите на една от „улучените“ дами. Каква ще е реакцията на Евгени, кой ще е отборът, който ще разгроми противниковия лагер и ще завоюва победата, и каква ще е наградата, предстои да разберем утре вечер от 21:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV Media Group

Зрителите ще станат свидетели и на дългоочакваното за Пам романтично уединение с Евгени. Есеистката ще бъде откровена пред музиканта за трудния път, през който е преминала, и за негативните нагласи, с които се е сблъскала още преди да започне да се снима. Това ще окуражи Евгени също да разкаже за неодобрението, което е срещал в професията си, от хора, които не са вярвали в таланта му.

Снимка: bTV Media Group

По време на вечерния коктейл Евгени ще предизвика участничките с празна покана за следващата индивидуална романтична среща, която ще връчи на дамата, успяла да го развълнува най-силно в хода на вечерта. За пръв път виртуозът ще раздаде розите си не на обичайната церемония, а още по време на коктейла. Това ще амбицира момичетата да бъдат откровени до болка, а една от тях ще направи сензационно признание, че е имала отношения със семеен мъж, без първоначално да знае за това. Когато обаче е научила истината, тя не е имала смелост да сложи край на връзката им заради силната си обич към него. Как ще реагира Евгени на това откровение и дали то няма да повлияе на избора му коя от дамите да остави без роза, не пропускайте да разберете в „Ергенът“ по bTV.

Снимка: bTV Media Group

В четвъртък вечер (6 април) Евгени ще отведе избраницата си за индивидуално усамотение на романтично пътешествие с лодка до „дървото на желанията“. В същото време останалите момичета в имението ще трябва да отговарят на провокативни въпроси, които са си задали анонимно в „Червената кутия на откровеността“.

Снимка: bTV Media Group

Между двата лагера в имението ще се разрази истинска буря, която ще доведе до ескалация на напрежението и открити словесни престрелки очи в очи, основани на обиди и нападки.

Снимка: bTV Media Group

Осъзнавайки, че започва да губи позиции, Валерия решава да предприеме мерки и да се активизира, за да си върне интереса от страна на Евгени. Какъв ще е подходът ѝ и дали ще е успешен, какво ще се случи, след като Евгени разбере, че в имението се е разразил един от най-грозните скандали до този момент, и какви ще са незабавните мерки, които ще предприеме – отговорите само в „Ергенът“ в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV Media Group