Евгени "отвлече" Елена на среща, като буквално я метна на рамото си. И така започна тяхната супер романтична среща, за която много момичета могат да й завидят. 

Снимка: bTV Media Group

Музика в колата и един нар - така започна тяхното романтично приключение. 

Оказа се, че Евгени е запомнил кой е любимият плод на Елена и в мига, в който вижда дървета с нарове край пътя, спира, за да й откъсне един. Жестът определено трогна редакторката. Нара тя отнася със себе си и в имението. 

"Днес е най-най-щастливият ден, откакто съм тук. Всичко е тук и сега. Оставила съм всички задръжки в момента, в който той ме метна на рамото си."

Решена да не се притеснява и да бъде спонтанна и естествена, Елена успява да свали всички задръжки.

При това буквално - като съблича дрехите си и двамата с Евгени плуват почти голи. Нейно е предложението не просто да разглеждат от далече скали с историческо значение, но и да ги пипнат. Просто трябва да поплуват малко, но никой от тях не си носи бански. 

"Ако Евгени се влюби в мен, това ще е спонтанно. Няма нужда от изкуствени неща"

Снимка: bTV Media Group

„Елена има умението да те накара да се чувстваш уютно. Разголва душата си пред мен. Аз правя същото. Просто едно огледало“ - сподели Евгени.

Срещата им продължава повече от романтично - с множество откровени разговори и романтична вечеря, на която Евгени прави нещо, което досега не се бе случвало във втори сезон на "Ергенът".

С какво пианистът успя да зарадва Елена - вижте във видеото.

КОЯ Е ЕЛЕНА?

Елена-Антоанета е от Пловдив, но в момента живее близо до град Севлиево. Тя е писател, копирайтър и редактор в списание.

Няколко години живее в Берлин, където граби от живота с пълни шепи. Налага ѝ се обаче да се премести от пъпа на света в затънтената провинция, тъй като брат ѝ преминава през най-голямата травма, която един родител би могъл да понесе.

Въпреки че се възприема за щастлив човек, Елена-Антоанета мечтае да има някого до себе си.

Смята, че най-добре би я разбрал един музикант и човек на изкуството, какъвто е Евгени, и за пръв път в живота си усеща, че има възможност да срещне голямата любов.