„Страх ли имаш от мен?“ -  този директенв върпос зададе Евгени на красавицата Меган от Торонто. Тя сякаш е по-стеснителна и по-срамежлива от останалите момичета в „Ергенът“ и макар да го харесва, не действа настъпателно. 

„Вече съм решила, че отварям нова страница и ще съм по-настъпателна“, отговори му тя. 

Меган се възползва от времето с Евгени, за да го попита дали съжалява за нещо, което е правил в живота си.

„Правил съм супер много глупости, но не“, беше неговият отговор.

Той сподели за своя предишна връзка, в която между него и момичето е имало много силно привличане, но нищо друго. Въпросната жена нахълтвала в стаята, за да се кара с него и дори е проверявала телефона му.  
КОЯ Е МЕГАН?

Меган живее в Торонто, Канада. Връща се в България специално заради Евгени. Работи като проджект мениджър в правителствена канадска компания. Позицията ѝ осигурява стабилни доходи и ѝ предоставя възможност да продължава да расте.

Завършила е „Международни отношения“ в Софийския университет и има диплома от „Centennial College“ – Торонто. След години тежък труд, днес Меган има сериозна квалификация и говори няколко езика.

Има право на канадско гражданство, но отказва да го вземе, защото вярва в максимата, че „човек обикаля света в търсене на това, от което се нуждае, за да се завърне и да го намери вкъщи“.

Не харесва изкуствените жени и не толерира хора без амбиции и желание за развитие.

Записва се за кастинг още преди да разбере кой ще е „ергенът“, но признава, че когато го е видяла, краката са ѝ се подкосили.

Евгени ѝ се струва интелигентен, напорист, харизматичен и впечатляващ, със забележителна осанка, и смята, че и той бързо ще разбере колко много си отиват.