В шести епизод на "Ергенът" Алек покани Надежда, Мария, Виктория, Магдалена, Христиана, Памела, Киара и Теа на „5-звездно бийч парти“.

„Аз съм от Варна, така че това ми е животът“ – сподели Маги, когато всички обсъждаха колко приятно е на плажа. По-късно тя спомена, че се е преместила в София заради любовта.

Снимка: bTV Media Group

Алек я покани на разходка край брега, за да му разкаже повече за това.

„Всъщност историята не е никак приятна. Бях на 18 и това бе първата ми голяма любов. Той ми беше цялата вселена. Две години бяхме заедно, но той се промени и се разделихме. Започна да ме тормози, атакува и родителите ми“ – призна Маги.

Снимка: bTV Media Group

„Търсихме помощ, но всеки ти обръща гръб. Институциите не работят. Той ме заплашваше и затова решихме да отида в София при леля ми. Когато се разчу за случая с Дебора от Стара Загора, изпитах отново този страх. Мислех, че през последните 16 години институциите са се променили, но явно не е така“ – сподели Магдалена.

Тя призна, че чувства вина за грижите, които е създала на родителите си.

Снимка: bTV Media Group

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

„Много момичета са в такава ситуация и няма кой да им помогне. Обърках любовта с обсебване. Благодарна съм, че се запознах с теб“ – каза Маги на Алек.

Коя е Магдалена?
36-годишната Магдалена Томова е от Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама.

Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата. Спортът е неизменна част от живота ѝ, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс. Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо.