Млади или възрастни, с опит или без много връзки в живота си - често хората се чудят защо красиви и умни жени са сами и нямат партньор. Едно от момичетата, които определено направи впечатление с външен вид и харизма в предаването "Ергенът" отговаря за този въпрос. 

"Закодирано е в мен и няма как да приема нещо по-малко от това, което семейството ми е дало като пример!" - категорична е русокосата участничка в романтичното риалити на индивидуалната си среща с Алек. 

Тя сподели, че в живота й се е случвало така, че когато усети, че мъж иска да я сложи като "красиво цвете на ревера си", това я кара бързо да се отдръпне. 

Заради красотата й и не само тя получи и специалната роза. 

"Търся мъж, който да ме хване за ръка, както ти го правиш и да ме поведе към нашето общо бъдеще. Това е истината! Аз искам да бъда принцесата в твоята кула."

Маги сподели и съкровената си мечта за семейство, както и за деца.

Причината тя да е сама към този момент обяснява и с цялостната промяна в отношението, ежедневието и мисленето на жените.

"Ние жените малко си го направихме така, че накарахме мъжете да бъдат по-лениви в отношенията. Цял живот се борим да бъдем независими, но това не е добре. Жената трябва да бъде жена! До партньора си, до човека, който обича!"

Всички епизоди на "Ергенът" гледайте на btvplus.bg

 

Тя зададе и един много специален и личен въпроси на Алек, с което определено провокира още повече интереса му.

 

"Дали смяташ, че погледът понякога казва повече от думите?"

Отговора на Алек - вижте във видеото. 

"Има нещо много свръхестествено там – не знам какво е!" - коментира Ергенът след срещата им. 

Как ще се развият отношенията между двамата и ще успее ли Маги да открие партньор и любов - предстои да видим. 

КОЯ Е МАГДАЛЕНА?

Магдалена, 36, управител на заведение
Магдалена Томова е от град Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата.

Спортът е неизменна част от живота ѝ, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс.

Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение. През 2006 г., на крехка възраст, Магдалена печели конкурса „Мис Варна“, а с това интересът към нея скача лавинообразно. Тогава тя прави грешен избор, заблуждавайки се, че е срещнала правилния човек. От дистанцията на времето, Маги вижда себе си като объркано момиче, за което единствените важни неща са били скъпите вещи и екзотичните почивки.

Не съжалява обаче за нищо, защото вярва, че е взела уроците си и е натрупала житейски опит, който я е превърнал в силна и уверена жена. Магдалена вече знае какво иска – любов, деца и уютен семеен дом.

Липсва ѝ единствено партньор, с когото да сподели всички прекрасни неща, които ѝ се случват на този етап от нейния живот.

Вярва, че е готова да срещне голямата любов, но е разбрала, че трябва сама да я потърси, а не да чака тя да почука на вратата ѝ. Идеалният партньор за нея е интелигентен, забавен, грижовен и амбициозен. И Алек ѝ изглежда точно такъв. Вярва, че „Ергенът” ще промени животът ѝ на 180 градуса, и се надява да си тръгне от имението на любовта по-влюбена от всякога.

Милена е друга, много атрактивна участничка в "Ергенът". тежката й съдба - вижте във видеото. 

Всички епизоди на "Ергенът" гледайте на btvplus.bg