По време на коктейла във втори епизод на "Ергенът" Алек покани на разговор в градината Магдалена. Малко по-късно той я помоли да изчака за малко и не след дълго се върна с розовата роза – знак, че тя е дамата, направила му най-силно първо впечатление.

Снимка: bTV Media Group

„Ти ми направи безумно истинско и красиво впечатление от първия момент, в който влезе. С огромно щастие, ентусиазъм и любопитство ще искам да изживявам още срещи и още части от теб. Да ми разказваш за себе си и да вниквам в теб“ – призна Ергенът.

Снимка: bTV Media Group

„Алек, това наистина означава страшно много. Благодаря ти!“ – отвърна Маги.

Снимка: bTV Media Group

„Алек ми подарява розата и това бе черешката. Защото аз искам Алек да е черешката на моя живот“ –

коментира Маги пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

Коя е Магдалена?
36-годишната Магдалена Томова е от Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама.

Снимка: bTV Media Group

Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата. Спортът е неизменна част от живота ѝ, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс. Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо.

Снимка: bTV Media Group

През 2006 г., на крехка възраст, Магдалена печели конкурса „Мис Варна“, а с това интересът към нея скача лавинообразно. Тогава тя прави грешен избор, заблуждавайки се, че е срещнала правилния човек.

Сега тя вече знае какво иска – любов, деца и уютен семеен дом. Липсва ѝ единствено партньор, с когото да сподели всички прекрасни неща, които ѝ се случват на този етап от нейния живот.

Вярва, че „Ергенът” ще промени животът ѝ на 180 градуса, и се надява да си тръгне от имението на любовта по-влюбена от всякога.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg

Припомняме, че в първи сезон на "Ергенът" розова роза получи Деница Дишкова.

Миналата година специалната роза отиде при Меган, която живее в Канада.