На арената на астрологията няма значение с какво се занимавате, какво сте постигнали, за какво мечтаете, откъде идвате и накъде отивате. Датата и часът на раждане смело предначертават поведенческите и емоционалните ви реакции и не се свенят да детерминират какво ще направите в някои от най-важните моменти в живота: а именно, например, финалът на култовото риалити „Ергенът“. 

Нека проследим какво се случва в домовете на различните зодии по време на най-епичното телевизионно събитие на 2024: 

ОВЕНЪТ е сам на дивана в хола. Нервен е и всеки момент ще избухне. От всички кандидатки за сърцето на Алек най-много е харесвал Йоана и беснее, че тя не е на финала. Тайничко се и радва, защото тя си остава ергенка, но все пак не му допада, че неговата избраница е вън от състезанието. Все пак, животът е едно неспирно състезание и мерене големината на рогата, нали така? 

През това време ТЕЛЕЦЪТ приготвя обилна вечеря и предвкусва насладата от консумирането на мусаката, гръцката салата, мезетата, таратора, боб чорбата, ягодовият чийзкейк и шоколадовият фъдж, които е приготвил, за да си прекара добре вечерта. Докато търси bTV на телевизора, мусаката загаря и Телецът изпада в състояние на ступор. Предаването започва, продължава и приключва, а той още не може да се отърси от разочарованието на прегорялата заливка и жаловито хълца в банята. Жалко. 

Малко преди 21ч. БЛИЗНАЦИТЕ започват да се чудят дали да гледат „Ергенът“, въпреки че до момента са изгледали всички серии на шоуто. Може би е по-добре тази вечер да заложат на хитовия сериал Baby Reindeer. Да де, ама „Ергенът“ е веднъж, а Netflix – всяка вечер. И все пак много им се иска да са различни, да са ексцентрични, да са… Водолеи. Само че не са. Пак въздух под налягане, но не чак толкова.  

Ето какво споделя Алена за финала на "Ергенът".

Единствените, които са в по-мощно колебание от Близнаците, са ВЕЗНИТЕ. Милите, толкова се чудят. Магдалена сякаш е по-умната, но Надежда е толкова нежна. Коя заслужава повече сърцето на Алек? Везните се разкъсват от адско чудене, мятат карти Таро, хвърлят боб, медитират, изчисляват натални карти, преглеждат стари пуерторикански и турски сериали в търсене на отговор кои са най-успешните двойки и малко преди началото на предаването…заспиват. 

Точно по това време от сън се събужда ЛЪВЪТ. Взел си е необходимата тричасова следобедна дрямка в работно време и е готов за подвизи и нови начинания. Пуска телевизора и установява, че него го няма в предаването, след което директно гаси с дистанционно и отива някъде, където ще е център на внимание – все пак човек трябва да мисли за себе си, само за себе си и предимно за себе си.