Мария Стоянова гостува в „Преди обед“ след отпадането си от "Ергенът" 3. Тя бе първият участник в романтичното риалити, който има зад гърба си не един, а два развода.

Снимка: bTV Media Group

„Човек трябва да пробва различни варианти за намиране на любовта. "Ергенът" е един по-нестандартен начин“ – сподели Мими пред Яна Донева.

Снимка: bTV Media Group

Тя е позитивно настроена въпреки двата си развода и винаги се старае да извади положителните неща от всяка ситуация.

Снимка: bTV Media Group

„Когато бракът е изчерпан, по-добре да се прекрати и да останете в адекватни отношения. Всеки да продължи напред и да търси щастието си“ – коментира Мими.

Снимка: bTV Media Group

Тя има дъщеричка на 5 г., която е знаела за участието й в "Ергенът".

Снимка: bTV Media Group

„Зарадва се, че ще участвам. Дори искаше да идва с мен заради роклите. Много се впечатлява от тях, от гледките, коктейлите, колко елегантен и красив е всеки път Алек. Казах й, че като стане на 23-24, може да се запише… Много се впечатли от борбата ни с Барбара. Обясних й, че всичко е било една игра“ – разказа Мими, която в имението бързо се сприятели с Христиана – също отпаднала вече от риалитито.

„С Христиана сме на една вълна и поддържаме контакт. Според мен сега „Шуши груп“ ще се разпадне, защото няма кой друг да обедини хората. Христиана бе със силна енергия и много емоционална“ – сподели Мими, която организира бракоразводни партита.

„Те са почти като моминско парти, но наобратно. Идеята е да подкрепим жената, а не да драматизира и да се тъпче със сладолед. Да погледне по-ведро на ситуацията“ – обясни 35-годишната Мими.

Снимка: bTV Media Group

Във видеото най-горе можете да проследите и втората част на разговора с участието на Пам и Джия от "Ергенът" 2. Гостите в студиото коментират вербалната агресия.