Във втори епизод на "Ергенът" в имението на любовта влязоха жените с повече опит. Някои от тях имат бракове зад гърба си, както и деца. Ето кои са двете дами, познали радостта от майчинството.

34-годишната Надежда Вишева от Карлово има 7-годишен син.

Снимка: bTV Media Group

На 21 г. тя отива на почивка в Гърция и среща чаровен грък. Така почивката става 10-годишна.

Снимка: bTV Media Group

„Съдбата ми поднесе златна клетка, но избрах свободата. Съпругът ми имаше хотел на морето, всичко беше прекрасно, танцувахме салса, но след раждането на детето бракът стана хорър. Гръцките роднини налагаха мнението си за всичко. Не бях щастлива и обичана, затова се прибрах в България, къдтео започнах от нулата. По-добре синът ми да вижда борбена майка, отколкото потисната гръцка снаха“ – споделя Надежда пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

Тя не страда от липса на мъжко внимание, но зад гърба си вече има няколко неуспешни опита да срещне правилния човек и вече започва да губи надежда. За нея „Ергенът“ е може би последният шанс да върне надеждата си, че ще открие любовта. В момента, в който вижда Алек по телевизията, си казва: „Има надежда за Надежда!“.

Другата майка в риалитито е 35-годишната Мими от София.

Снимка: bTV Media Group

Мария Стоянова се занимава с маркетинг, комуникации и бизнес развитие. Хобито ѝ е да организира бракоразводни партита.

„Имам опит в това, защото имам два успешни брака и два развода. От първия брак получих горчив опит, а от втория – прекрасно детенце. Не спирам да вярвам в любовта и смятам, че след минути ще срещна третия си съпруг“ – каза Мими, която влезе в имението с булчински воал.

Тя го подари на Алек с думите „Да го пазиш за сватбата ни“.

Снимка: bTV Media Group

„Зловещо е, странно, лоша поличба“ – така останалите участнички в "Ергенът" коментираха воала.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg